سه‌شنبه 14 اسفند 1403

فرشید اسماعیلی

فرشید اسماعیلی

وب‌گاه مشرق نیوز

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: بیانیه بازیکنان هم خودشان را تخریب کرد، هم مدیرعامل را!

وب‌گاه خبر آنلاین

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: بچه‌های تیم را فریب دادند تا به هدف خودشان برسند.

وب‌گاه مشرق نیوز

پیشکسوت استقلال گفت: آقای بازیکن، اگر می بینی نمی توانی با بی پولی و مشکلات استقلال کنار بیایی از استقلال برو چون همان قدر که از برند این باشگاه استفاده می کنی برایت بس است.

وب‌گاه خبر آنلاین

بازیکنان استقلال با انتشار یک استوری مشترک نسبت به ضعف مدیریت در این باشگاه اعتراض کردند.

خبرگزاری ایسنا

پیشکسوت استقلال معتقد است فرشید اسماعیلی حرف درستی زده و حقش را می‌خواسته اما نباید به این تندی آن را منتشر می‌کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: فرشید اسماعیلی شاید در شرایط احساسی مصاحبه کرده باشد و باید اشاره کنم که قصد او اهانت به باشگاه نبوده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: سرمربی تیم با مدیرعامل باشگاه به صورت تلفنی در تماس هستند و اگر نیاز باشد، با هم جلسه برگزار خواهند کرد.

خبرگزاری ایسنا

سرپرست تیم فوتبال استقلال می‌گوید سند واریز پول از طرف باشگاه به دیاباته و میلیچ داده نشده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

پیشکسوت استقلال گفت: شاید اسماعیلی می‌توانست انتقاداتش را بهتر بیان کند، اما باز هم باید به او حق داد و امیدوارم مدیران باشگاه به خوبی این قضیه را ارائه کنند.

وب‌گاه عصر ایران

امیدوارم همه از این بیماری در امان باشند. امیدوارم شرایط به شکلی باشد که مشکلی برای جان کسی به وجود نیاید.

وب‌گاه نود

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: سرمربی تیم با مدیرعامل باشگاه به صورت تلفنی در تماس هستند و اگر نیاز باشد، با هم جلسه برگزار خواهند کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سعید رمضانی که امروز نشستی را با سعادتمند برگزار کرده بود، در خصوص این جلسه اظهار داشت: در حال بررسی هستیم تا تمرینات را چگونه ادامه بدهیم. به مجموعه انقلاب می‌روم که برخی امور را پیگیری کنم. وی در خصوص شرایط زمین چمن مجموعه انقلاب گفت: متاسفانه بحث کرونا باعث شد تا نتوانیم این موضوع را پیگیری کنیم. البته، پیمانکار هم کار را رها کرده است. ان شاالله...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - پیشکسوت باشگاه استقلال با اشاره به مشکلات این تیم، گفت: در حال حاضر بزرگترین مشکل مسایل مالی است و تا این موضوع حل نشود مسایل دیگر نیز حل نخواهد شد.

خبرگزاری تسنیم

پیشکسوت باشگاه استقلال مشکل اصلی این باشگاه را مسائل مالی عنوان کرد.

خبرگزاری تسنیم

سعید رمضانی، سرپرست تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد اظهارات فرشید اسماعیلی تحت فشار مطرح شده است.