دوشنبه 1 بهمن 1403

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه پتروشیمی در حال اتمام است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه پتروشیمی در حال اتمام است

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان "فرصت سرمایه‌گذاری در این منطقه در حال اتمام است"گفت‌: از 2800 هکتار اراضی قابل دسترسی برای سرمایه‌گذاری فقط 100 هکتار باقیمانده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیام برزگر در نشست مدیران سازمان بنادر با مدیران صنایع نفت و پتروشیمی اظهار کرد: با توجه به شعار سال 1401، سرمایه‌گذاری در بخش‌های زیرساختی و اقتصادی حائز اهمیت بوده و این کار باعث ثروت‌آفرینی، جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه و اشتغال خواهد شد.

وی افزود: صنایع پتروشیمی به اسکله، بندر و دریا گره خورده و بخش عمده‌ای از محصولات پتروشیمی کشور از طریق اسکله‌های بندر امام خمینی (ره) صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با یادآوری صادات 3.5 میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی از بندر امام اضافه کرد: این وضعیت نشان می‌دهد زیرساخت بسیار زیادی برای رشد وجود دارد، ظرفیت اسمی ما 26.5 میلیون تن تولید است که با بهره‌برداری از سایر طرح‌ها، طی یک تا 4 سال آینده 8 میلیون تن دیگر به این ظرفیت تولید اضافه خواهد شد.

برزگر با بیان اینکه 40 تا 50 درصد این تولیدات صادر خواهد شد تاکید کرد: بر این اساس وجود اسکله‌ها و زیرساخت‌های دریانوردی برای صنعت پتروشیمی بسیار مهم است. تامین زیرساخت‌های این بخش هزینه‌های زیادی دارد ضمن اینکه صیانت از همین زیرساخت‌ها نیز بسیار سخت است.

مذاکره مخبر با امیر قطر برای ازسرگیری سفرهای دریایی جام جهانی

وی با اشاره به اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی رو به اتمام است گفت: از 2800 هکتار اراضی قابل دسترسی برای سرمایه‌گذاری فقط 100 هکتار باقی مانده است به همین دلیل نیز شرکت صنایع پتروشیمی تصمیم به توسعه منطقه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر دارد.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی توضیح داد: بر این اساس 3300 هکتار زمین در نظر گرفته که با برگزاری کمیسیون ماده 21، این زمین‌ها را تملک خواهیم کرد.

برزگر همچنین با بیان اینکه توسعه صنایع پایین‌دست پتروشیمی کار خیلی سختی است گفت: همین الان صنایع پایین‌دست پتروشیمی گرفتار قیمت آب، برق، مسائل مرتبط به تعرفه‌ها، فروش کالا و نقدینگی هستند. باید مشکلات این بخش را حل کنیم. اگر در پایین‌دست مشکل خوراک داشته باشیم سرمایه‌گذاران سرخورده خواهند شد.