فرهنگ غنی کردستان باید در کشور و آن سوی مرزها انعکاس پیدا کند
رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: آنچه که در نمایشگاه دستاوردها و محصولات طرح توسعه مشاغل خانگی بیش از هرچیزی به چشم میخورد، فرهنگ غنی استان کردستان است که باید در کشور و فراسوی مرزها نیز انعکاس پیدا کند.
اکبر اسدی امروز (7اسفند) در افتتاحیه نمایشگاه دستاوردها و محصولات طرح توسعه مشاغل خانگی با اشاره به اینکه این نمایشگاه به لحاظ فرمت و ساختار نتوانسته حق مطلب را ادا کند؛ اظهار کرد: در پشت غرفههای حاضر در این نمایشگاه، انسانهای بزرگ و بااراده و باپشتکار و قائم به خودی قرار دارد که در تلاش هستند چرخهای اقتصادی استان و کشور را به سرعت به حرکت درآورند.
وی عنوان کرد: کارآفرینان نه تنها برای خود امرار معاش میکنند، که به نوعی برای افراد دیگر نیز اشتغالزایی کرده و به اقتصاد، رونق تولید و اشتغالزایی کشور کمک میکنند.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان بیان کرد: آنچه که در این نمایشگاه بیش از هرچیزی به چشم میخورد، فرهنگ غنی استان کردستان است که لازم است این مهم در کشور و در فراسوی مرزها نیز، انعکاس پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از درخواستهای مسئولان و مدیرکلهای اتاق بازرگانی، صادر کردن محصولات به آن سوی مرزها است؛ گفت: یکی از ویژگیها و پتانسیلهای استان کردستان، مرزی بودن آن است که دارای مزیتهای بسیاری برای صادرات محصولات به آن سوی مرزها است.
اسدی در خصوص طرح نوین مشاغل خانگی عنوان کرد: این طرح ابتدا در ستاد اشتغال کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در سال 1396 بر حسب نیاز به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سپرده شد و در نهایت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مجموعه جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعهای، دانشبنیان و پیشرو ارتباط برقرار کرد.
وی اضافه کرد: در سال 98 تعداد 9 استان به عنوان پایلوت اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور معرفی شدند که استان کردستان نیز در جمع این استانها قرار داشت.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان، عنوان کرد: بازخورد مناسب اجرای این طرح در استان کردستان و هشت استان دیگر، مسئولان امر را بر این واداشت که این طرح در 31 استان کشور اجرایی کند.
اسدی با بیان اینکه سهمیه استان کردستان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در فاز اول2600 نفر بود، خاطرنشان کرد: در مرحله اول این طرح، 5526 نفر متقاضی در سامانه ثبت نام کردند.
وی اضافه کرد: پس از ارزیابیهای اولیه متقاضیان حدود 4807 نفر مورد تائید قرار گرفتند و پس از استعدادسنجی 2849 نفر مورد پذیرش قرار گرفتند.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان، ادامه داد: آموزشهای تخصصی و عمومی برای افراد پذیرفته شده در نظر گرفته شد و قریب به 31 کارگاه عمومی مشاوره و 29 کارگاه مهارتی تخصصی برای این افراد برگزار شد.
اسدی، با اشاره به اینکه در مجموع در مرحله اول این طرح، 2607 نفر اتصال به بازار صورت گرفته است، ادامه داد: فاز دوم طرح توسعه مشاغل خانگی با سهمیه 400 نفر برای این استان شروع به کار کرد که در ثبت نام اولیه تعداد 1160 نفر توانستند در سامانه مشاغل خانگی ثبت نام کنند. وی یادآور شد: پس از ارزیابیهای اولیه و صحتسنجی و برگزاری کارگاههای آموزشی و مهارتی در نهایت 688 نفر به بازار کار اتصال پیدا کردند.
انتهای پیام