چهارشنبه 3 بهمن 1403

فوتبال در جام جهانی رباتیک شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
فوتبال در جام جهانی رباتیک شد

فارس نوشت: فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به صورت رسمی اعلام کرد در جام‌جهانی 2022 قطر از تکنولوژی جدیدی رونمایی می‌کند.

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) امروز جمعه اعلام کرد که به طور رسمی از فناوری تشخیص آفسایدگیری خودکار در جام جهانی 2022 قطر استفاده می کند.

فیفا تأیید کرد که استفاده از این فناوری به داوران ویدیویی در تصمیم‌گیری سریع‌تر و دقیق‌تر کمک می‌کند و خاطرنشان کرد که پس از موفقیت‌آمیز استفاده از فناوری کمک داور ویدیویی «VAR» در جام جهانی 2018 روسیه تصمیم به استفاده از آن گرفته است.

فناوری تشخیص خودکار آفساید چگونه کار می کند؟

فناوری تشخیص خودکار آفساید از 12 دوربین واقع در زیر زمین برای ردیابی حرکت توپ و نظارت بر 29 نقطه داده با سرعت 50 در ثانیه استفاده می کند.

نقاط داده ها بر حرکات همه اعضای بازیکنانی که در زمین هستند و حرکات آنها در داخل آن نظارت می کنند تا موقعیت آنها را در همه شرایطی که ممکن است آفساید رخ دهد، مشخص کند.

فناوری تشخیص آفسایدگیری خودکار داده‌های بازیکن و داده‌های توپ را ترکیب می‌کند و بر مختصات سه‌بعدی برای تعیین مکان اندام بازیکنان در لحظه بازی با توپ تکیه می‌کند و از تکنیک‌های هوش مصنوعی برای ارائه هشدار خودکار به داوران ویدیویی استفاده می‌کند.

کلیپ های متحرک سه بعدی در استادیوم های جام جهانی فوتبال 2022 روی صفحه های غول پیکر نمایش داده می شود و در اختیار پخش کنندگان فیفا قرار می گیرد تا آن را به بهترین شکل برای بینندگان نمایش دهند. در فرآیندی که فیفا انتظار دارد این اقدام تنها در چند ثانیه اجرا شود.

نقش توپ جام جهانی 2022 " الرحله" به معنای "سفر" در به کارگیری فناوری تشخیص خودکار آفساید چیست؟

فدراسیون بین‌المللی فوتبال "فیفا" تایید کرد که توپ رسمی جام جهانی 2022 قطر "سفر" نقش اساسی دیگری در تشخیص موارد دشوار آفساید ایفا خواهد کرد.

این توپ مجهز به سنسور دقیقی خواهد بود که تمام داده های حرکت توپ را با سرعت 500 بار در ثانیه به اتاق عملیات ویدیویی ارسال می کند که به داوران VAR اجازه می دهد تا با دقت زیادی بدانند توپ به کجا زده می شود.

ارتباط بین فناوری تشخیص آفساید خودکار و فناوری VAR چیست؟

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا معتقد است که فناوری تشخیص خودکار آفساید پیشرفت فناوری VAR است و خاطرنشان کرد: این فناوری حاصل 3 سال تحقیق و آزمایش است تا بهترین ها را برای تیم ها، بازیکنان و هوادارانی که به قطر می آیند ارائه دهد.

اینفانتینو توضیح داد: در جام جهانی 2018؛ فیفا با استفاده از فناوری کمک داور ویدئویی در بزرگترین صحنه جهانی گامی جسورانه برداشت و این فناوری موفقیت خود را بدون بحث و جدل ثابت کرد. ما به این کار بسیار افتخار می کنیم و مشتاقانه منتظریم جهان شاهد مزایای آن در جام جهانی 2022 قطر باشد.

کد خبر 1646829
فوتبال در جام جهانی رباتیک شد 2
فوتبال در جام جهانی رباتیک شد 3
فوتبال در جام جهانی رباتیک شد 4