فوتبال و روی خوش به بازیکن قدیمی / نساجی و اسماعیل اسماعیلی؛ 4 بازی یا تمدید؟
اسماعیل اسماعیلی؛ در قائمشهر او را دبیر صدا می زنند. به این خاطر که معلم ورزش است. بازیکن اسبق تیم نساجی. کسی که در در همان دوران جوانی به ترکیب ثابت این تیم پر آوازه و پرستاره راه پیدا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، باشگاه نساجی بعد از قطع همکاری با ساکت الهامی که بدون شک کارنامه فوق العاده خوبش در این تیم قابل چشم پوشی نیست، تصمیم گرفت برای چهار بازی مسعود شجاعی را بر بالای سر تیم به عنوان مربی - بازیکن قرار دهد اما کاپیتان به خاطر رفاقت با ساکت الهامی این تصمیم را نپذیرفت تا قرعه به نام اسماعیل اسماعیلی بیافتد. او اگر چه فصل گذشته با درخواست ساکت الهامی و شاید هم باشگاه از ساکت الهامی به کادر فنی تیم ملحق شد اما طبیعی بود به این پیشنهاد بله بگوید به این خاطر که سال های سال بازیکن نساجی بوده و هم چنین سرمربی این تیم در لیگ یک. به نوعی می شود گفت اسماعیل اسماعیلی از جنس نساجی است. آرزوی خیلی از مربیان حضور در راس کادر فنی نساجی است؛ به این خاطر که نساجی با 63 قدمت در مازندران فراتر از یک تیم است. به خصوص با تماشاگران پرشورش که حضورشان را در بازی مس و آلومینیوم اراک در استادیوم آزادی دیدید.
سرمربی برای چهار بازی؛ این اعلام باشگاه نساجی بود. او که قبلا این صندلی و این حضور را تجربه کرده بود اما در لیگ یک با وجود اعلام سرمربیگری برای چهار بازی کار را جدی گرفت و در شروع شیوه بازی تیم را تغییر داد. از 1-2-4-3 به 1-3-2-4. اسماعیل اسماعیلی و نساجی با برد در بازی با نفت مسجد سلیمان فاصله ای نداشتند. در ثانیه های پایانی وقت اضافه روی یک سانتر اکبر صادقی توپ را اشتباهی به عقب دفع کرد و توپ جلوی پای امین اسدی افتاد و نساجی بازی برده را مساوی کرد. یک امتیاز در شروع برای دبیر خوب بود اما در بازی دوم اتفاق عکس رخ داد؛ اینبار نساجی در بازی با هوادار در ثانیه های پایانی بازی برنده شد. با همان شیوه جدید اما با تعویض های خوب. متین کریم زاده که زننده گل برتری نساجی در بازی با هوادار بود در دقیقه 81 به جای رضا جعفری وارد میدان شد و در حالی که در بازی با نفت مدافع چپ بود در مصاف با هوادار به عنوان وینگر راست وارد میدان شد و همین تصمیم موجب شد با پای موافق به داخل بزند و با یک شوت مهرداد بشاگردی را تسلیم کند.
اسماعیل اسماعیلی در کنفرانس خبری بعداز بازی با هوادار این پیروزی را به ساکت الهامی و رضا حدادیان تقدیم کرد و دوست ندارد سهمی برای خود در نظر بگیرد. با وجود انگیزه های شخصی برای نتیجه گیری با نساجی او به دنبال پایان خوش مازنی ها در فصل جاری است. اینکه رضا حدادیان هم چنان برای حمایت از نساجی دلگرم باقی بماند و خوب می داند در فوتبال حرفه ای که یک تیم برای بقاء دست کم نیاز به 50 میلیارد تومان هزینه دارد اگر ایرلاین وارش دست از حمایت خود از نساجی بردارد این تیم سرنوشت نامعلومی پیدا خواهد کرد. از همه مهمتر نتیجه گیری در 4 بازی می تواند منجر به بجا گذاشتن یک خاطره خوب در نساجی شود و چه استراتژی از این بهتر که اسماعیل اسماعیلی مدام به نساجی و بازی های باقی مانده فکر کند و تعویض های خوب و...
اینها به کنار؛ در فوتبال وقوع هر اتفاقی محتمل به نظر می رسد. شاید اولین تفکر مالک باشگاه نساجی بعد از تصمیم به جدایی از ساکت الهامی، انتخاب مربی جدید برای فصل آینده بود و شاید هم صحبت هایی با او شده باشد. اما نتایج نساجی در 4 هفته باقی مانده که نیمی از آن با اتفاقات خوب همراه بود ممکن است مسیر نساجی را تغییر دهد و در نهایت باشگاه به این نتیجه برسد که دبیر در ادامه مسیر هم بهترین گزینه برای نساجی است. اگر چه در فوتبال باشگاه ها و مدیران عامل در انتخاب مربیان به نام ها بیشتر توجه می کنند اما این نتیجه است که موجب رده بندی تیم ها در جدول می شود نه نام مربیان. این دقیقا همان اتفاقی بود که برای ساکت الهامی در تراکتور رخ داده بود. مصطفی دنیزلی رفت و باشگاه تراکتور ساکت الهامی را به عنوان سرمربی برگزید تا مقدمات حضور دبیاسی را فراهم کند اما آنقدر ساکت الهامی با تراکتور خوب نتیجه گرفت که استخدام مربی ایتالیایی فراموش شد.