فیلترینگ
فیلترینگ
سردبیر روزنامه زنجیرهای خرداد: یکسری روزنامهنگار داریم که چریک هستند، بهجای کلاشنیکف و ژ3، قلم بیک در دستشان گرفتهاند ولی کارکرد همان ژ3 و کلاشنیکف را از آن میخواهند.
انصاف نوشت: نوید آقایی، تحلیلگر فضای مجازی با بیان اینکه «در حکم فیلترینگ تلگرام نوشته بودند به نحوی مسدود بشود که با هیچ فیلترشکنی نتوان به آن دسترسی داشت»، گفت: مدیریت سیاسی و اجرایی در کشورها بر مبنای اولویتهایی که ترسیم کرده حرکت و از عینک همان اولویتها سایر امور را راهبری میکند. متأسفانه بر اساس نگاه سیاستگذار در کشور ما، معایب فضای مجازی بیشتر از مزایای آن است. بنابراین روز...
عصر ایران نوشت: سیاه ترین دولت ها از نظر شکایت از رسانه ها و برخوردهای سلبی و فیلترینگ و... دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد بود. شکایت ها به حدی زیاد و اغلب بهانه گیرانه بودند که دادسرا عملاً پاتوق مدیران رسانه ها شده بود.
محمود رضوی تهیه کننده سینما توییتی تند علیه رضا رشیدپور منتشر کرد.
سیاه ترین دولت ها از نظر شکایت از رسانه ها و برخوردهای سلبی و فیلترینگ و... دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد بود. شکایت ها به حدی زیاد و اغلب بهانه گیرانه بودند که یکی از جاهایی که عملاً پاتوق مدیران رسانه ها شده بود.
این روش برخورد که کل هتل به خاطر حجاب پلمب شود، غلط است. متأسفانه آمار پلمب هتلها روز به روز بیشتر میشود.
زبانم لال شما حتماً برای به ارث گذاشتن ثروت دیجیتالتان علاوه بر تعیین میراثخورها و تقسیم سهم و... باید برنامه خاص داشته باشید و اقدامهای خاصتری را انجام دهید.
بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، هرگونه «مسدودسازی» یا «پالایش» پلتفرمهای فضای مجازیرا به عهده «مرکز ملی فضای مجازی» گذاشته است. محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق بررسیکننده لایحه برنامه هفتم توسعه که این موضوع را توضیح داده، میگوید: هدف از این مصوبه این بوده که «دیگر شاهد نباشیم که دستگاههای مختلف بخواهند تصمیماتی را خلاف این سند بگیرند.»
عصرایران با اشاره به دستور رئیس جمهور برای افزایش اینترنت نوشت: اگر این دستور هم مثلا بعد از 50 سال به مقصد رسید و مسوولان اینترنت آن زمان دریافتش کردند، جای هیچ گونه تعجبی نیست و ترتیب اثر می دهند. مهم این است که دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد. بالاخره نوادگان ما هم اینترنت پر سرعت می خواهند و نصیب آنها بشود هم خوشحال می شویم.
اینک یک ماه و یک هفته از آن روز می گذرد و مردم ایران، همچنان درگیر " اینترنت افتضاح " هستند و بخشی از جنگ اعصاب روزانه شان مربوط به شاهکار دولتمردانی است که زمام اینترنت را در دست دارند و هر جور که دل شان می خواهد رفتار می کنند
عصر ایران درباره دستور رئیسی برای حل مشکل کندی اینترنت نوشت: بررسی کرده اند ولی چیزی به ذهن شان نرسیده است. واقعاً از کجا بدانند که چطور باید سرعت اینترنت را افزایش دهند؟ آنها یک عمر در کار کاستن سرعت بوده اند، حالا یکهو دستور می رسد سرعت را زیاد کنید! هر که باشد قاطی می کند خب!
عصر ایران نوشت: روز هفتم تیر 1402، رئیس جمهور محترم دستور داد برای حل مشکل کندی اینترنت، کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد شود و حداکثر تا یک ماه آینده راهکار دهد.
احتمال نخست این است دستور هنوز به مرکز و وزارت مربوطه نرسیده؛ بالاخره هر چیزی روالی دارد و این طور نیست که رئیس جمهور دستوری بدهد و همان لحظه به مخاطبش برسد. تا نامه، تایپ و غلط گیری و پرینت و امضا و شماره شود و از این دبیرخانه به آن دبیرخانه برود و به رئیس دفتر مربوطه برسد و در کارتابل قرار گیرد و مشاهده شود و... کلی زمان می برد که طبیعی است. حتی ممکن است دهها سال هم طول بکشد که این...
اقتصادنیوز: روزنامه «کیهان» در گزارشی از تابستان داغ نوشته است و تاکید کرده که گرما در دنیا به نقطه جوش رسیده است.
اقتصادنیوز: حمیدرضا جلاییپور جامعهشناسا ایرانی در گفتوگوی امروز خود با اعتماد تاکید کردبلوک قدرت به دنبال یک رقابت کنترلشده میان جریان پایداری و قالیباف است