قالیباف بالاتر از لاریجانی ایستاد
رسانه های منتسب به جریانات خاصی که سودای رسیدن به پاستو را در سر دارند در یک هماهنگی رسانه ای آراء 230 نماینده ملت به ریاست قالیباف در مجلس شورای اسلامی را به هر نحوی تقلیل می دهند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ در حالیکه برخی رسانه ها بعد از رای آوری و رسیدن محمد باقر قالیباف به ریاست یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تخریب قالیباف رو شروع کردند و در صدد ایجاد دو قطبی لاریجانی - قالیباف برای به حاشیه کشاندن ریل مجلس جدید را در سر می پرورانند کسب رای 230 نماینده در مرحله اول برای قالیباف یک پشتوانه محکم مردمی است.
رسانه های منتسب به جریانات خاصی که سودای رسیدن به پاستو را در سر دارند در یک هماهنگی رسانه ای آراء 230 نماینده ملت به ریاست قالیباف را به هر نحوی تقلیل می دهند.
برخی رسانه ها با تیر هایی نظیر قالیباف پایینتر از لاریجانی ایستاد به مقایسه میزان آراء روسای 11 دوره مجلس شورای اسلامی در سال اول اشاره کردند و این چنین به پیشواز مرد پرکار و تلاشکر شهرداری تهران رفتند!
در حالیکه رسانه های این طیف خاص قالیباف را بعد از لاریجانی در رتبه دوم نشانده است با بررسی دقیق تر درصد آراء نمایندگان برای انتخاب ریاست مجلس نشان می دهد که در دور اول از 264 نماینده 230 نفر به ریاست قالیباف رای مثبت داده اند؛ یعنی 87/12 درصد، اما در دوره علی لاریجانی از 276 نماینده 237 نفر به ریاست لاریجانی رای دادند به تعبیر بهتر یعنی 85/86 درصد.
بنابراین با احتساب درصد آراء نمایندگان به ریاست لاریجانی و قالیباف می توان گفت قالیباف بالاتر از لاریجانی ایستاد.
شنیده ها حاکی از این است که لاریجانی احتمالا برای 1400 برنامه ریزی خواهد کرد و از طرف دیگر با رسیدن قالیباف به بهارستان برنامه بعدی وی نیز برای رسیدن به پاستور خواهد بود.
از جهتی دیگر دولتی ها و جریان اصلاحات به دلیل رای نداشتن در بدنه جامعه و عدم اقبال مردم به این جریان به دلیل کارنامه غیر قابل قبول در این چند سال، تمام سرمایه خود را برای لاریجانی که به تعبیر اصلاح طلبان مرد میانه رو و معتدل اصولگران است به میدان خواهند آورد.
از سوی دیگر برخی از جریانات اصلاح طلب و اعتدال گرا رسیدن محمد باقر قالیباف به بهارستان را سکویی برای رسیدن وی به پاستور می دانند لذا در یک هماوردی رسانه ای در صدد تخریب و تخطئه محمد باقر قالیباف هستند تا بتوانند رقیب احتمالی و البته جدی خود را از میدان به در کنند؛ بنابراین تخریب ها را باید در این راستا تحلیل کرد.
انتهای پیام /