جمعه 5 بهمن 1403

قانون مجازات اسلامی

قانون مجازات اسلامی

خبرگزاری مهر

نقش قانون در صدور احکام محاربه در نشست تخصصی بررسی جرم محاربه توسط مرکز وکلای قوه قضائیه بررسی شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

نشست تخصصی بررسی جرم محاربه و مجازات آن در فقه، قانون و رویه فضائی به همت مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برگزار شد.

خبرگزاری تسنیم

مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه همزمان با برگزاری نشست تخصصی جرم محاربه و مجازات آن، از خانواده شهدای مدافع امنیت تجلیل کرد. در این نشست، مواردی نظیر نقش قانون در صدور حکم محاربه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: رانندگان خودروهای با لاستیک فرسوده در تصادفات به یک تا پنج سال محرومیت از رانندگی محکوم می شوند.

وب‌گاه عصر ایران

اگر لاستیک نو باشد خط‌های رنگی را نمی‌بینید اما به مرور زمان و به میزان فرسایش لاستیک، این خطوط بین لاستیک‌ها پدیدار می‌شود و به راننده این هشدار را می‌دهد که زمان تعویض لاستیک خودروی شما فرا رسیده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

رانندگان خودروهای با لاستیک فرسوده در تصادفات به یک تا پنج سال محرومیت از رانندگی محکوم می شوند.

وب‌گاه مشرق نیوز

بر اساس قانون مجازات اسلامی کشیدن سلاح به‌قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها، به‌نحوی که موجب ناامنی در محیط شود، محاربه است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران گفت: رانندگان خودروهای با لاستیک فرسوده در تصادفات به یک تا پنج سال محرومیت از رانندگی محکوم می شوند.

وب‌گاه عصر ایران

"اینجا در فهرست آثار ملی ثبت شده و آقای دادستان باید به این موضوع ورود کرده و قانون را جاری کند".

خبرگزاری مهر

90 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اعتراض به شیوه‌نامه جدید انضباطی دانشجویان در نامه ای به ریاست این دانشگاه درخواست بازگشت به شیوه‌نامه قبلی را مطرح کردند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

یک حقوقدان می‌گوید، به عنوان مثال اگر کسی به سه سال حبس قطعی محکوم شده و حکم نیز اجرا شده باشد و دو سال از آزادی او گذشته باشد، محکومیت کیفری وی موثر نبوده و اگر گواهی عدم سوء‌پیشینه بخواهد، محکومیت وی درج نمی‌شود.

خبرگزاری دانا

محمدرضا اکبری‌زاده با بیان اینکه یکی از رفتارهای مجرمانه‌ای که از اغتشاشگران و مزدوران بیگانه سرزد، بزه محاربه بود، گفت: ماده 279 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 این جرم را تعریف کرده و بیان داشته «محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط شود.»

وب‌گاه مشرق نیوز

یک استاد درس خارج حوزه علمیه گفت: فردی که قتل نمی‌کند اما امنیت و آرامش را مختل می‌کند و مردم را به قصد جان، مال و ناموس می‌ترساند نیز شامل حکم محارب است.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برخی موضع‌گیری‌ها درباره محاربه تاکید کرد: این موضع‌گیری به اصطلاح حقوقی و فقهی ثمره‌ای جز تضعیف قانون و مجری قانون ندارد و برای همین جهت است که رسانه‌های خارجی از آن استقبال و به عنوان مخالفت با تعقیب و مجازات مجرمین مطرح و اهداف شیطانی خود را دنبال می‌کنند.