قطعنامه ۲۲۳۱
قطعنامه ۲۲۳۱
وزیر اقتصاد در نامهای اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی خواستار آن شد تا نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه 7 و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل حذف شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در نامهای اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار آن شد تا نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه 7 و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد حذف شود.
وزیر اقتصاد با ارسال نامه ای اعتراض خود را به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) اعلام و خواستار حذف نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه 7 و سایر اسناد مرتبط این نهاد با این قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد شد.
اقتصادنیوز: وزیر اقتصاد در نامه ای اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار آن شد تا نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه 7 و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد حذف شود.
تهران - ایرنا - وزیر اقتصاد در نامه اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار آن شد تا نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه هفت و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد حذف شود.
وزیر اقتصاد در نامه ای اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار آن شد تا نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه 7 و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد حذف شود.
وزیر اقتصاد در نامه ای اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار آن شد تا نام جمهوری اسلامی ایران از ذیل توصیه 7 و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد حذف شود.
پنج عضو جدید چرخشی شورای امنیت سازمان ملل، دوره دو ساله خود را در این شورا آغاز کردند. این نهاد از پنج عضو دائمی و 10 عضو چرخشی تشکیل شده است.
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین روز جمعه گفت موضعگیری غرب در قبال توافق هستهای ایران از بعد راهبردی ناقص بوده و خطر تحریک یک تنش کنترل نشده را به دنبال دارد.
دیپلمات ارشد روسیه گفت شانس احیای توافق در حال حاضر «اندک» است و توپ در زمین غربیهاست.
بازی کشورهای غربی با قطعنامه 2231 به یک پروسه تکراری تبدیل شده که هر از گاهی با تاکتیکهای مختلف وارد فاز اجرایی میشود این بازی ادامه یافته ولی در نهایت راه به جایی نبردهاند.
تهران - ایرنا - وقتی مانعتراشی غرب در مسیر رفع محدودیتهای پنجساله تسلیحاتی و هشت ساله موشکی مندرج در قطعنامه 2231 راه به جایی نبرد، آنها از طریق شورای امنیت سازمان ملل در صدد پیوند زدن توان نظامی ایران به تحولات اوکراین برآمدند و اینک نیز در پی مرتبط ساختن قطعنامه با تحولات غزهاند.
در جلسه شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه 2231 که سند قانونی توافق هسته ای میان ایران و قدرت های جهانی در سال 2015 به حساب میآید، نمایندگان به بیان ارزیابی های خود از پایبندی ایران به این قطعنامه پرداختند که با ادعاهایی نیز درباره فعالیت های هسته ای ایران، همکاری های دفاعی آن با برخی کشورهای شریک و نقش آن در منطقه همراه بود. طبق گزارشی که از این جلسه در وبگاه سازمان ملل منتشر شده...