قطعنامه ۲۲۳۱
قطعنامه ۲۲۳۱
کنعانی گفت: ادعاهای موهوم مطرح شده در بیانیه اجلاس سران گروه هفت در هیروشیمای ژاپن را قویا مردود میدانیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران همکاریها و تعاملات سازنده خود با آژانس بین المللی انرژی اتمی را در چارچوب ان پی تی و موافقتنامه پادمان ادامه می دهد.
حقابه ایران از رود هیرمند 50 درصد بود. آنچه این حقابه را کاهش داد و علاوه بر آن باعث بی پروایی مقامات افغانستان در دورههای مختلف علیه ایران شد، معاهدهای بود که رژیم پهلوی با دولت افغانستان نوشت.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز کاخ سفید در بیانیهای "چشم انداز رهبران G7 در هیروشیما در مورد خلع سلاح هستهای" را بیان کرد که در بخشی از آن به موضوع هستهای ایران و برجام اشاره دارد. در این بیانیه آمده است، رهبران گروه هفت مدعی هستند که «ما عمیقا نگران تشدید بیوقفه برنامه هستهای ایران هستیم و این برنامه هیچ توجیه غیرنظامی معتبری ندارد.» آنها با تکرار اظهارات...
کابوس تلخی وجود داشت به نام برنامه جامع اقدام مشترک یا همان «برجام». برنامهای که اکنون با دقت خوبی میتوان گفت شامل هیچ اقدام مشترکی نبود.
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: تعمیق همکاری ایران و روسیه یک تهدید محسوب میشود و بسیار خطرناک است.
جان کربی مدعی شد که ایران به فروش پهپادهای پیشرفته به روسیه ادامه داده و از آنها برای هدف قرار دادن نیروهای آمریکا در خاورمیانه نیز استفاده کرده است.
به ادعای وبگاه ریسپانسیبل استیتکرفت که به موسسه کوئینسی وابسته است، ایران و ایالات متحده در باب جزئیات مرتبط با تبادل زندانی ها به توافق رسیده اند اما واشنگتن احتمالا از واکنش های احتمالی در داخل نگران است چرا که در جریان تعامل، آزادی زندانی ها منوط به پایان دادن به بلوکه شدن 7 میلیارد دلار از سرمایه های ایران در خارج است.
همزمان با پنجسالگی خروج دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا از توافق هسته ای برجام، «علی واعظ» و «ولی نصر» با نگارش مقاله ای مشترک در وبگاه «فارنافرز» آمریکا، از عدمامکانپذیری احیای برجام سخن گفتند و در عین حال بر توافق منطقه ای بین ایران و کشورهای عرب منطقه بهجای توافق برجام تاکید کردند.
مهرماه سه سال پیش کنگره آمریکا با تحریک و تشویق متحدان منطقهای، تلاش گستردهای را برای ممانعت از پایان محدودیتهای تسلیحاتی پنجساله مندرج در قطعنامه 2231 به کار بست؛ بازی شکست خوردهای که اینک در آستانه پایان دوره محدودیت هشتساله فعالیتهای موشکی دوباره به جریان افتادهاست.
اقتصادنیوز: بند 8 قطعنامه 598 شورای امنیت میگوید: «... از دبیر کل درخواست میکند که با مشورت با ایران و عراق و دیگر کشورهای منطقه، راههای افزایش امنیت و ثبات منطقه را مورد مداقه قرار دهد.
در «طرح صلح هرمز» که در سال 1398 در مجمع عمومی سازمان ملل توسط دولت ایران مطرح شد، پیشنهاد به کشورهای همسایه این بود که «مذاکرات منطقهای» تحت لوای این بند از قطعنامه 598 - یعنی در بستر حقوقی آن - صورت پذیرد.
تهران - ایرنا - مهرماه سه سال پیش کنگره آمریکا با تحریک و تشویق متحدان منطقهای، تلاش گستردهای را برای ممانعت از پایان محدودیتهای تسلیحاتی پنجساله مندرج در قطعنامه 2231 به کار بست؛ بازی شکست خوردهای که اینک در آستانه پایان دوره محدودیت هشتساله فعالیتهای موشکی دوباره به جریان افتادهاست.
اعضای کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را برای تحریم فعالیتهای موشکی و پهپادی ایران قبل از انقضای محدویتهای اعمالشده در قطعنامه 2231 سازمان ملل علیه برنامه موشکی ایران در اکتبر (مهرماه), ارائه کردند.
کاش میشد آقای روحانی بر «جام» دیگری برای نوشیدن و خنک شدن و سرمست شدن از پندار موفقیت امید میبست تا بیش از این عطش و تشنگی عدم تحقق برجام او را نیازارد.
مجلس نمایندگان ایالات متحده به دنبال تصویب تحریمهای گستردهای علیه تهران تا پیش از انقضای محدودیتهای موشکی سازمان ملل متحد علیه ایران در اکتبر 2023 است.