چهارشنبه 7 آبان 1404

لایحه ضدتورمی دولت به مجلس ارسال شد / پیشنهاد کاهش نرخ مالیات کالا‌های اساسی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
لایحه ضدتورمی دولت به مجلس ارسال شد / پیشنهاد کاهش نرخ مالیات کالا‌های اساسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، رئیس‌جمهور در نامه‌ای لایحه الحاق یک بند به تبصره (6) قانون بودجه سال 1402 کل کشور که به پیشنهاد معاونت اقتصادی توسط هیئت وزیران با قید دو فوریت به تصویب رسیده است را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

با عنایت به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر انجام اقدامات لازم برای مهار تورم و رشد تولید در سال 1402 و در راستای کاهش نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی جهت جلوگیری از افزایش قیمت این کالاها و مدیریت هزینه سبد، خانوار لایحه زیر که مفاد آن در هشتاد و سومین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 1402/1/6 به تصویب رسیده است، برای انجام تشریفات قانونی مربوط تقدیم میشود.

به موجب این لایحه دولت در سال 1402 نرخ مالیات بر ارزش افزوده برای واردات داروهای ضروری و تجهیزات پزشکی که فاقد مشابه تولید داخل، باشند، گندم، برنج دانه‌های روغنی انواع روغن خام، حبوبات (شامل عدس، نخود لوبیا و ماش، قند، شکر، گوشت، مرغ، گوشت، قرمز، چای و همچنین نرخ مالیات بر ارزش افزوده قند و شکر تولید داخل به یک درصد تقلیل می یابد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

دولت یازدهم

تورم این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
لایحه ضدتورمی دولت به مجلس ارسال شد / پیشنهاد کاهش نرخ مالیات کالا‌های اساسی 2
لایحه ضدتورمی دولت به مجلس ارسال شد / پیشنهاد کاهش نرخ مالیات کالا‌های اساسی 3
لایحه ضدتورمی دولت به مجلس ارسال شد / پیشنهاد کاهش نرخ مالیات کالا‌های اساسی 4
لایحه ضدتورمی دولت به مجلس ارسال شد / پیشنهاد کاهش نرخ مالیات کالا‌های اساسی 5