لزوم استفاده از ظرفیت نخبگان برای تحقق شعار سال
منتخب مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس یازدهم به تشریح اقدامات لازم در جهت توسعه استان کردستان پرداخت و با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت نخبگان گفت: عدم توسعه یافتگی جامع و همه جانبه از آسیب های موجود کشور و استان کردستان است که برای توسعه آتی استان و جبران شکاف های موجود با سایر مناطق برخوردار کشور نیازمند استراتژی توسعه واحد با چهارچوب مشخص مبتنی بر آسیب شناسی وضعیت موجود هستیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز اوسطی نماینده منتخب مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار کردتودی، با بیان اینکه استان کردستان دارای ظرفیت ها و موهبت های فراوانی است که در صورت برنامه ریزی و سرمایه گذاری می تواند نوید بخش یک تحول همه جانبه و چشمگیر در راستای توسعه و تحقق اشتغال مولد در سطح استان باشد اظهار داشت: استان کردستان سرزمینی است که دارای منابع خدادادی از جمله منابع غنی آب های تجدید پذیر، خاک حاصلخیز، توپوگرافی و شرایط خاص اقلیمی، دشت های وسیع، ذخایر معدنی متنوع و حداکثری است و قرار گرفتن در مسیر عبور شریان ها و کریدورهای ارتباطی داخلی و مرز غربی با کشور عراق و وجود نیروی انسانی متخصص و کارآمد شرایط ویژه ای را در این استان رقم زده است.
وی با اشاره به ظرفیت های فراوان در حوزه گردشگری و توریسم در استان کردستان افزود: وجود این ظرفیت ها و نیز از همه مهمتر غنای فرهنگی و داشتن مردمانی با فرهنگ، آگاه و پیشرو در استان کردستان زمینه رفاه و آسایش بیشتری را برای مردم این دیار به ارمغان آورده است.
منتخب مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سابقه تنظیم برنامه های توسعه ای در کشور متعدد و قدمت زیادی داشته و در حال حاضر نیز برنامه ششم توسعه در دست اقدام می باشد، باید توجه کرد که اجرایی شدن برنامه مذکور و سایر ظرفیت های قانونی موجود و جاری در کشور توسعه موزون، متوازن و هماهنگ جغرافیایی و منطقه ای کلیه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... در کلیه مناطق کشور از جمله کردستان را به دنبال داشته باشد.
اوسطی با بیان اینکه تصمیم گیری ها باید بر اساس شعار سال که مزین به نام جهش تولید می باشد، صورت پذیرد، ادامه داد: عدم توسعه یافتگی جامع و همه جانبه از آسیب های موجود کشور و استان کردستان است که برای توسعه آتی استان و جبران شکاف های موجود با سایر مناطق برخوردار کشور نیازمند استراتژی توسعه واحد با چهارچوب مشخص مبتنی بر آسیب شناسی وضعیت موجود هستیم که ضرورت تنظیم یک سند برنامه ریزی استانی با مشارکت محققین، مدیران دولتی، نخبگان و دیگر گروه های تاثیر گذار در آن احساس می شود.
به گفته وی باید سیاست های کلی آمایش سرزمین و شناسایی ضرورت ها، ظرفیت ها، پتانسیل ها و استعداد های استان بر اساس توان اکولوژیک مناطق مختلف استان به عنوان ریل گذاری توسعه استان مبنای کار مدیریت و سرمایه گذاری در استان قرار گیرد.
وی افزود: با نگاهی دقیق تر می توان در یک پروسه زمانبندی کوتاه، میان مدت و بلند مدت به مدد همت بلند مردم و مسئولین با وحدت و همبستگی، تفکر مدیریت میدانی و جهادی و اثبات کارامدی با عمل گرایی و کار و تلاش مضاعف و تحقق گفتمان پیشرفت و عدالت، توسعه یافتگی نسبی استان در بخش های مختلف را رقم زد.
اوسطی به مزیت های توسعه استان کردستان اشاره نمود و بیان داشت: استان کردستان سرزمین کشاورزی و دامپروری بوده و به دلیل اشتغال بیشتر مردم استان در این بخش از اولویت های اصلی توسعه استان محسوب می شود که ضرورت دارد تا با باز مهندسی فرآیند تولید و تکمیل زنجیره تولید و زنجیره ارزش که توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخشی از این زنجیره خواهد بود و توجه به 3 اصل سلامت تولیدات، اصل اکولوژی واصل مراقبت به معنای انتقال تکنولوژی و آخرین یافته های علمی و فنی به مزارع و واحدهای تولیدی و پوشش فراگیر حمایتی از همه بهره برداران به ویژه کشاورزان متوسط و ضعیف حمایت شود.
وی به اجرای این طرح اشاره نمود و گفت: این طرح در قالب مدل توسعه پایدار با حفظ منابع پایه تولید از جمله تامین، تخصیص و انتقال آب به مناطقی از استان که بخش کشاورزی با تنش آبی و کم آبی مواجه است مانند دشت های شرقی استان و از طرفی اقتصادی نمودن تولید امکان افزایش معنی دار و جهش در تولیدات کشاورزی استان در زیر بخش های مختلف امکان پذیر است.
منتخب مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس یازدهم ادامه داد: با این روش می توان ارزش افزوده و درآمد بیشتری را نصیب استان و کشور نمود که با توجه به وجود ثروت های طبیعی فراوان و نیروی انسانی کارامد و نخبه و سرمایه اجتماعی موجود در استان که همان اعتماد مردمی است می توان با وحدت و انسجام و پرهیز از سیاسی کاری و حواشی در بین مسئولین به ان دست یافت.
وی در پایان یاداور شد: با نگاه سیستمی به همه ظرفیت ها و مناطق استان با تحقق کارامدی حداکثری در حوزه مدیریتی و نظم و انضباط و برنامه ریزی و پیگیری و جلب حمایت های ملی و جذب منابع و اعتبارات بیشتر و مردم باوری و مشارکت پذیری در توسعه استان با خرید زمان، افزایش سرعت حرکت در بخش های مختلف و با توکل به خداوند مانعی بر سر راه توسعه استان وجود نداشته و عقب ماندگی ها به سرعت قابل جبران خواهد بود.
انتهای پیام /