لزوم ورود بازرسی به بازنگری ساختار مدیریتی /3000 ساختوساز غیرمجاز در جنگلهای مازندران شناسایی شد
سیدمحمود حسینیپور گفت: همچنان از موضوع مدیریت در کشور در حال لطمه و رنج هستیم و برخی از ساختارهای مدیریتی باید مورد بازنگری قرار گیرد که نقش سازمان بازرسی در این مسئله بسیار حیاتی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ سیدمحمود حسینیپور صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه بازرس کل استان مازندران در ساری، اظهار کرد: استان مازندران از جهات گوناگون، استان بسیار مهمی است که افتخارات و رشادتهای مردمان این دیار از گذشته در دوران انقلاب، دفاع مقدس، تا به امروز، گواه این مدعا است. وی افزود: این استان نقش بسزایی در حوزههای علمی و دانشگاهی و نیز امنیت غذایی کشور دارد. استاندار مازندران خاطرنشان کرد: اما این استان با همه این مواهب از صنایع مادر محروم است و عمده درآمد استان مالیاتی است. حسینیپور بیان کرد: الویت اول ما، توسعه کشاورزی با توجه به حساسیت امنیت غذایی است و دیدیم که جنگ اوکراین چقدر اهمیت امنیت غذا را پر رنگ کرد. وی عنوان کرد: ما همچنان از موضوع مدیریت در کشور در حال لطمه و رنج هستیم و برخی از ساختارهای مدیریتی باید مورد بازنگری قرار گیرد که نقش سازمان بازرسی در این مسئله بسیار حیاتی است. استاندار مازندران اعلام کرد: خلا نظارت علیرغم دستگاههای گوناگون وجود دارد و بنظر می رسد همچنان نظارت ما به جای سیستمی، مکانیکی است. حسینیپور اذعان کرد: دشمن بدنبال آن است که مدیران کشور را ناتوان جلوه دهد و این را ترویج کند که مدیران کشور توانایی حل مشکلات موجود را ندارند؛ لذا باید به شدت و به سرعت این خلأها را پوشش دهیم. وی تاکید کرد: ما هنوز در دو مقوله جنگلخواری و زمینخواری موفق نبودیم و با همه اقدامات انجام شده اما جا برای کار وجود دارد و ما تاکنون بیش از 3000 ساخت و ساز غیرمجاز در جنگلهای مازندران را شناسایی کردیم. استاندار مازندران گفت: در نوار ساحلی نیز پس از آزادسازی سواحل مشکلات فراوانی در تصمیمگیری ها وجود دارد و دستگاههای متعددی در این میان، مانع هستند که باید مورد توجه قرار گیرد. حسینیپور بیان کرد: محصول آنچیزی که در مسئله مدیریت میبینیم آن است که دستگاههای متعدد نظارتی سبب بروز مشکلاتی شده است که باید سازمان بازرسی کل کشور در حل این مشکل ورود کند.
حجت الاسلام محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری مازندران نیز در این مراسم گفت: در دوره اخیر که دوره تحول دستگاه قضاییه بودیم شاهد تعالی در بخشهای گوناگون قوه قضاییه بویژه در بازرسی کل بودیم. وی افزود: سازمان بازرسی هم بازرسی میکند، هم نظارت میکند و هم هشدار میدهد. رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: خود نظارتی در دستگاهها بسیار کمککننده برای رسیدن به خدمت صادقانه است و اگر خود نظارتی به خوبی انجام نگیرد به ناچار دیگرنظارتی به میان میآید. این مسئول گفت: سازمان بازرسی مهمترین سازمانی است که وظیفه دگرپذیری را بر عهده دارد و باید فرهنگ نظارتپذیری را در جامعه توسعه دهیم. اکبری مطرح کرد: ما در مجموعه دستگاه قضایی با تمامی دستگاهها تعامل داریم و این تعامل ویژه با بازرسی کل جهت بررسی موضوعات قضایی برقرار است. وی متذکر شد: تسریع بررسی پروندهها مورد تاکید ما است و این مهم در دوره تحول و تعالی دستگاه قضا محقق شده است.
محمدحسن اسدی کیاپی که در خردادماه 1396 معارفه شده بود امروز و در هفدهمین روز آبان ماه 1401 از سمت خود تودیع شد. اسدیکیاپی بازرس کل سابق مازندران نیز در این مراسم اظهار کرد: طی مدیریت بیش از 5 ساله برخی اقدامات برجسته با مشارکت و کمک همکاران، دستگاههای قضایی و اجرایی انجام گرفت. وی افزود: اراضی بانک زمین در شرق مازندران به میزان 18 هزار هکتار خوشبختانه با اقدامات انجام گرفته حدود 12 هزار و 400 هکتار به مازندران اعاده شد. بازرس کل سابق مازندران، خاطرنشان کرد: 5 هزار و 200 هکتار در کلاردشت که جزو اراضی ملی بود و این اراضی به دامن منابع طبیعی استان بازگشت. اسدی ادامه داد: اعاده اراضی ملی آقمشهد ساری نیز از جمله دیگر اقدامات برجسته طی این مدت بود. وی عنوان کرد: جلوگیری از واگذاری سهام چوب و کاغذ مازندران نیز از جمله اقدام برجسته بود که با ورود بموقع از انجام آن جلوگیری شد. بازرس کل سابق مازندران بیان کرد: از سال 99 تاکنون، اتفاقی که در شهرکهای صنعتی افتاد بسیار برجسته بود و اراضی بلاتکلیف این شهرکها عمدتا تعیین تکلیف و به افراد واجدشرایط واگذار شد.
بر این اساس، طی حکمی از سوی ذبیحالله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، علی گرمهای به عنوان مدیرکل بازرسی استان مازندران منصوب شد. علی گرمهای سوابقی همچون دادستان عمومی و انقلاب و رییس دادگستری شهرستان میناب را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
انتهای پیام /