لیبرالیسم
لیبرالیسم
سلطهگران بینالمللی و در رأس آنها آمریکا، اگر چه در متون نظری و تئوریک خود و در موضعگیریهای سیاسیشان، ادعای حمایت از حقوق انسانها و حقوق بشر را طرح میکنند، اما رفتارهایشان طی دههها و سالهای متمادی بیانگر آن است که آنها بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند و اتفاقا مقوله حقوق بشر را به ابزاری برای سرکوب حقوق انسانها و ملل مستقل و سلطهستیز تبدیل کردهاند.
جلالآل احمد در سفر به آمریکا برای شرکت در سمیناری در دانشگاه هاروارد مسئله سیاه پوستان آمریکا را پیگیری میکند و روایت جالبی از گفتوگوهایش با نخبگان سیاهپوست و هنری کسینجر میآورد.
استعفاهای دسته جمعی 32 نفر از اعضای حزب اتحاد ملت در استان همدان و برخی شخصیت های سرشناس و برجسته احزاب سیاسی اصلاح طلب از فعالیت حزبی ضمن سرخوردگی و شکست راهبرد های این طیف سیاسی، مهر تاییدی بر صحبت های محرمانه 20 سال قبل سعید حجاریان تئوریسین جبهه اصلاحات با سید محمد خاتمی می اندازد که گفته بود: اصلاحات به سبب فقدان نیروی اجتماعی در حال فروپاشی است و به زودی اصلاحات در ایران خواهد...
اگر هنوز هم کسانی هستند که درباره هویت واقعی کاسهلیسها تردید دارند، کافی است مقالات و توئیتهای آنها را با مواضع رسما اعلام شده آمریکا و اسرائیل و نوکران دستچندم آنها نظیر عربستان و... مقایسه کنید. در این مقایسه به آسانی خواهید دید که کاسهلیسها دقیقا مواضع آمریکا و اسرائیل را نشخوار میکنند!
اگر هنوز هم کسانی هستند که درباره هویت واقعی کاسهلیسها تردید دارند چارهکار آسان است و حتی بدون مراجعه به کارنامه سیاه آنها میتوان فهمید که در چه کارند!
در غرب فلسفی، بشر، اول و آخر و محور و مدار همه چیز است. همه چیز از اوست و همه چیز برای اوست، از آغاز فلسفه غرب جدید بر این معنی اصرار می شود که عالم و آدم غایت ندارد و حتی تعیین غایات هم به عهده بشر است.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس از وضعیت اقتصادی انتقاد کرد و گفت: مگر رئیس جمهور قول نداده بود که 100 روزه مشکلات اقتصادی را حل کند تا هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم.
تهران - ایرنا - یک استاد دانشگاه آمریکا با ابراز تردید نسبت به نتایج نظرسنجیهای چند وقت اخیر که پیشگامی جو بایدن نامزد دموکرات ها درانتخابات 2020 را نشان می دهد پیش بینی کرد این نتایج ممکن است در نهایت به نفع دونالد ترامپ رئیس جمهوری کنونی آمریکا تغییر کند.
ای کاش سوسیالدموکراسی شدنی بود؛ دریغا که نیست. لذا به لیبرالدموکراسی با همه اشکالاتش و با کوشش در رفع آنها باید دلخوش و پایبند بود.
دفاع از «دولت مدرن» و «لیبرال دموکراسی» غرب بدون حتی اشارهای به اینکه در آن بلاد چه میگذرد و بر مردم کتکخورده آن سامان در قاب دوربینهای جهان چه آمده است.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو - محمد جهانگیری؛ بعد از انقلاب مخالفتهای کاملا جدی با ربوی بودن بانک انجام شد، اما کم بودن وقت برای قانونگذاری موجب شد قوانین آنطور که باید و شاید ربازدایی نشود. ایرج توتونچیان، استاد دانشگاه و معاون اسبق وزارت امور اقتصاد و دارایی یکی از طراحان قانون عملیات بانکداری بدون ربا است که دراینباره میگوید: دو اشکال اساسی در این قانون وجود دارد اول اینکه...