لیبرالیسم
لیبرالیسم
"نکتهای که امروز همگان بر آن وقوف کامل یافتهاند اینکه این مجسمهها سالها در سکوت سخن گفته و از اندیشه برتری نژادی که لازمه رشد سرمایهداری است پشتیبانی کردهاند و امروز وجدانهای آگاه، این مجسمههای سخنگو را به زیر میکشند."
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانکه اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا فلاحی؛ اعتراضات اخیر، گسترده ترین تجمع اعتراضی مردم یک شهر در طول یک ده اخیر در آمریکاست که می تواند بر سیاست گذاری های اقلیت یک درصدی بر نود و نه درصد دیگر اثرات مهمی بگذارد. البته تا زمانی که سیاست دو حزبی و چتر رسانه ای لابی های ثروتمند صهیونیستی برقرار است نمی توان انتظار تغییرات کلان و سریع در آمریکا را داشت. اما این روند جنایت، نارضایتی و...
مستند «در مسیر سقوط» امروز از شبکه یک سیما روی آنتن میرود.
اتفاقات بزرگ معمولا فرصت خوبی برای تایید پیشفرضهای ما فراهم میکند. کرونا نیز از این قاعده مستثنی نبود. هرچند چیز جدیدی مطرح نشد، اما ایرادهای تکراری که سالهاست علیه لیبرالیسم اقامه میشود به مناسبت کرونا جانی تازه گرفت.
اکرم جعفری گفت: افول آمریکا، مسئله دور از واقعیتی نیست و اتفاقات و حوادث اخیر در آمریکا افول آمریکا را نزدیک تر می کند.
خسروانی کارشناس مسائل سیاسی گفت: دوران تفکر لیبرال سرمایهداری به سر آمده و عدالت باید جایگاه خود را در نظام سیاسی و اقتصادی دنیا پیدا کند؛ زیرا عدالت یکی از زیربناهای حیات جمعی بشری ست و بدون عدالت نمی توان ادعای داشتن یک جامعه پیشرفته و انسانی را داشت.
محمدحسن قدیری ابیانه گفت: افول آمریکا قطعی و نظام سرمایهداری شکستخورده است و جامعه آمریکا این روزها احساس شکست میکند و آمریکا بهراحتی از این بحران خارج نمیشود.
نشست نقد کتاب «تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر از انقلاب مشروطه تا انقلاب 57» برگزار شد.
رجبی کارشناس سیاسی گفت: مسائل و مشکلات داخلی آمریکا نشانه افول آن است بعد از جنگ جهانی دوم 50 درصد اقتصاد دنیا در اختیار آمریکاییها بود و توسط آنان اراده میشد تا جایی که نفوذشان را در هر جای دنیا اعمال کردند.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اعتراضات گسترده مردمی در آمریکا و امتداد آن به کشورهای اروپایی، بیانگر بیداری تودههای مردم و ناتوانی امپراطوری رسانهای غرب در اغوای مردم است.
تهران - ایرنا - دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اعتراضات گسترده مردمی در آمریکا و امتداد آن به کشورهای اروپایی، بیانگر بیداری توده های مردم و ناتوانی امپراطوری رسانهای غرب در اغوای مردم است.
غلامعلی کریمی گفت: پرچم آمریکا در درون آمریکا و در مقابل کاخ سفید توسط مردم آمریکا به طور گسترده به آتش کشیده می شود یعنی پرچم آمریکا به عنوان نماد ظلم، جنایت، فساد و تجاوز و آدم کشی و تبعیض و به عنوان نماد تمام زشتی ها، در آمریکا آن هم در مقابل کاخ سفید توسط آمریکایی ها به آتش کشیده و لگد مال می شود.
قدیانی با اشاره به ماهیت سرمایه داری و لیبرالیسم، گفت: اصل سرمایه داری از درون در حال تهی شدن است، و به نظر می رسد این افول رخ داده است.
استاد دانشگاه اصفهان گفت: سلطه طلبی، مداخله جویی در امور سایر کشورها و همچنین روحیه لشکرکشی استکبار باعث شد تا علیرغم ابهت ظاهری، نظام سلطه آمریکا رو به فروپاشی و افول گذارد.