لیبرالیسم
لیبرالیسم
استاد فلسفه دانشگاه تهران به تاثیرات کرونا بر چهره فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و روانشاختی دنیا در جهان پساکرونایی اشاره کرد.
مجید گودرزی، یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: اگر کارفرمایان باور به عدالت و تعادل نداشته باشند بزودی تن به تازیانه های بدهی خواهند داد و خواهند دانست دنیای کنونی دنیای کارگر صد دلاری نیست. اگر اینطور بود عقب مانده ترین کشورهای آفریقایی حتما پیشرفته ترین کشورهای دنیا بودند.
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در تبیین "سراب حقوق بشر غربی" و " حقیقت کرامت انسانی اسلامی" در تضمین حق سلامتی زندانیان در دورهی شیوع کرونا، بیانیهای صادر کرد.
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در تبیین «سراب حقوق بشر غربی» و «حقیقت کرامت انسانی اسلامی» در تضمین حق سلامتی زندانیان در دورهی شیوع کرونا، بیانیهای صادر کرد.
میشل باچلت، کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل متحد ایران را به عنوان کشوری نمونه در زمینه کاهش جمعیت زندانها برای مقابله با شیوع کرونا و تضمین حق سلامتی زندانیان معرفی کرد.
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در تبیین "سراب حقوق بشر غربی" و "حقیقت کرامت انسانی اسلامی" در دورهی شیوع ویروس کرونا بیانیهای صادر کرد.
تهران - ایرنا - ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در تبیین "سراب حقوق بشر غربی" و "حقیقت کرامت انسانی اسلامی" در دوره شیوع ویروس کرونا بیانیهای صادر کرد.
اوپک پلاسی که برای کاهش 5/ 1 میلیون بشکهای تولید نفت نتوانست به نتیجه برسد چگونه به کاهش 10 میلیون بشکهای رضایت خواهد داد؟
جهان از بعد جنگ جهانی دوم برای بار دیگر با یک بحران همهگیر روبهرو شده است. بحرانی که تحلیلگران معتقدند در نظم موجود جهان و بازیگران آینده این کره خاکی تاثیرگذار است.
جهان از بعد جنگ جهانی دوم برای بار دیگر با یک بحران همهگیر روبهرو شده است. بحرانی که تحلیلگران معتقدند در نظم موجود جهان و بازیگران آینده این کره خاکی تاثیرگذار است.
محسن رضایی در یادداشتی عنوان کرد، ملت ایران با برخورداری از ظرفیت های بزرگ انسانی و زمینه های تاریخی، می توانند با کمک جوانان غیرتمند ایرانی (که هر کدام خود را یک قاسم سلیمانی میدانند) نقش موثری در شکل دادن به نظم و جهان جدید در داخل کشور و منطقه و حتی سطح جهانی داشته باشند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی درگذشت جانباز سرافراز، میرزا محمد سلگی را تسلیت گفت.
پایتخت 6 به واسطه سابقه ذهنی مثبتی که مردم از آن داشتند و فضاسازیها و موقعیتسازیهای موفق سیروس مقدم و البته نقشآفرینیهای خوب برخی بازیگران همچنان در جذب مخاطب موفق عمل میکند اما افت کیفیت داستانی و محتوایی این سری از مجموعه پایتخت تقریبا برای همه محسوس است.
روزنامه جوان نوشت: سریال پایتخت به خصوص در سری اول، دوم و سوم به واسطه ارائه کاراکترهایی به شدت ساده، صمیمی، خاکی و مثبت خود به دلهای مردم راه پیدا کرد؛ شخصیتهای باصفا و دوستداشتنی که در سبک زندگی آنها مهربانی، گذشت، خلوص، صداقت، یکرنگی، احترام به بزرگتر موج میزد و اگر هم پلشتی وجود داشت هرگز غلبه پیدا نمیکرد.