ماجرای فروش لباسهای ارزانقیمت در بوتیک اینستاگرامی چه بود؟
در فضای مجازی به دنبال خرید لباس برای خود بودم که در یک صفحه اینستاگرامی، تبلیغی از لباسهای باکیفیت با قیمتهای مناسب در بوتیک اینستاگرامی مشاهده کردم.
سرهنگ معظمی گودرزی جزئیات کلاهبرداری اینترنتی با پوشش بوتیک اینستاگرامی را اعلام کرد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری 2 کلاهبردار اینستاگرامی که تحت عنوان فروش لباسهای ارزان قیمت اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکردند، خبر داد.
سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد افرادی ناشناس از طریق یک صفحه اینستاگرامی فروش لباس ارزان قیمت از بنده کلاهبرداری کردهاند.
رئیس پلیس فتای پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه اظهار داشت در فضای مجازی به دنبال خرید لباس برای خود بودم که در یک صفحه اینستاگرامی تبلیغی از لباسهای باکیفیت با قیمتهای مناسب مشاهده کردم و بدون بررسی هویت گردانندگان صفحه مذکور مبلغی جهت خرید برای آنها واریز کردم اما بلافاصله پس از واریز وجه من را بلاک کردند و دیگر پاسخی از آنها دریافت نکردم.
سرهنگ معظمی گودرزی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی ادمین و عامل اصلی صفحه این بوتیک اینستاگرامی شناسایی و پس از تشریفات قضائی مجرمین که دو نفر بودند در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.
او با اشاره به اینکه متهمین بیش از 5 میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود افزود: مجرمین پس از حضور در پلیس فتا اظهار داشتند با راه اندازی یک صفحه اینستاگرامی و تبلیغات این صفحه به بهانه فروش لباسهای اورجینال با قیمت بسیار مناسب مراجعه کنندگان را با ترفند فروش فوری ترغیب به پرداخت مبلغ قبل از ارسال کرده و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تلفن نبودیم.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب ظاهر زیبا و پررنگ و لعاب صفحات اینستاگرامی را نخورید و خریدهای خود را فقط از فروشگاههای معتبر و دارای مجوز و یا سایت و بسترهای رسمی آنها در فضای مجازی انجام دهید زیرا افراد سودجو این فضا را مکانی مناسب جهت انجام اعمال مجرمانه خود میدانند و از ساده لوحی برخی از کاربران پلی میسازند برای رسیدن به مقاصد مالی نامشروع خود، همچنین قبل از دریافت کالا و بررسی سالم بودن و تطابق داشتن با خریدتان وجهی را به عنوان تسویه و یا بیعانه پرداخت کنند.
شهروندان همچنین میتوانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
هم اکنون دیگران می خوانند-
ادعای رسانه انگلیسی درباره علت برکناری شمخانی | او اطلاعات محرمانه را به چه کسی میداد؟
-
کشف جسد مثلهشده زن جوان در ساک ورزشی در میدان آزادی تهران! + عکس
-
حمله شدید به مولوی عبدالحمید
-
بغل کردن و روبوسی هم جرم میشود! | متن پیشنهادی ستاد امر به معروف درباره «حجاب»
-
چاقوکشی در بیمارستان امام خمینی | ماجرا چه بود؟
-
پیام ویژه و مهمی که سلطان عمان به تهران میآورد، چیست؟
-
مأموریت پنهان زنان آمریکایی برای مردان افغان با جاذبه جنسی | ما جذاب بودیم