متقاضیان حاشیه شهرها سه ماه برای دریافت سند مهلت دارند
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: اجرای بازسازی 10 هزار واحد بافت فرسوده در قالب طرح کلید به کلید آغاز شده و این طرح در تمامی شهرها همراه با اولویت اجرا می شود.
محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص اجرای طرح کلید به کلید گفت: بازسازی 10 هزار واحد بافت فرسوده در قالب طرح کلید به کلید قرار هست اجرا شود و اولویت را خود استان ها تعیین می کند.
وی بیان کرد: اولویت اجرای طرح کلید به کلید آن است که واحدها در حاشیه بافت فرسوده باشند و زمین مورد نظر در نزدیک شهر باشد. 838 واحد مسکونی قرار است در قالب طرح کلید به کلید اجرا شود.
وی با بیان اینکه یک هزار 153 محله سکونتگاه غیر رسمی داریم گفت: 8 میلیون نفر از جمعیت کشور در حاشیه نشین ها ساکن هستند و عدم پیشرفت آنها به این دلیل است که هیچ متولی برای سامان دهی وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری افزود: 30 درصد از واحدهای مسکونی در مناطق حاشیه ای تهران سند دارد و 70 درصد از آنها بدون سند هستند.
آیینی اظهار کرد: متقاضیانی که در حاشیه شهرها ساکن هستند و پیش از فرودین ماه سال 94 در این مناطق ساکن هستند. تنها سه ماه فرصت دارند که برای اخذ سند با مراجعه به سایت سامانه تسهیلات شرکت بازآفرینی شهری برای دریافت سند اقدام کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: 2میلیون واحد مسکونی در سکونتگاههای غیر رسمی و 8 میلیون نفر در این سکونتگاهها ساکن هستند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری تاکید کرد: نظام مهندسی در حوزه نوسازی بافت های فرسوده باید سخت گیری بیشتری داشته باشند.
تقویت هویت محلی در ساختن مناطق محروم
در ادامه این برنامه دهقان رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه با اشاره به ملزومات هویتسازی در مناطق محروم گفت: باید پیشرفت مناطق به گونهای در دستور کار قرار گیرد که مردم به زادبوم خود افتخار کنند و محصول و خدمت محلیشان معرف و مکمل هویتشان باشد. اگر هویت محلی تقویت شود انگیزه برای ماندن و ساختن مناطق کمبرخوردار تقویت میشود و دیگر نیازی به حمایتهای مقطعی و قطره چکانی نیست و پیشرفت پایدار تنها از این طریق محقق میشود.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد امید و نشاط در مناطق محروم تاکید کرد: ما به دنبال متکی کردن مردم به خودمان نیستیم و در مناطق هدف به دنبال افرادی خواهیم رفت که انگیزه لازم برای پیشرفت زادبوم خود را دارند و از آنها حمایت میکنیم. اگر فردی استعدادهای خود و زادبومش را بشناسد و همزمان از وی بهاندازه حمایت شود، دیگر به دنبال مهاجرت نیست و با امید و نشاط تمام توان خود را برای توسعه محل زندگیش صرف میکند.
دهقان جریانسازی پیشرفت را مهم توصیف کرد و گفت: جریانسازی پیشرفت پایدار با استفاده از توان محلی، مهمتر از تعریف نقاط هدف محرومیت است و ما در بنیاد با قوت این هدف را پیگیری خواهیم کرد. رمز پایداری اقدامات محرومیت زدایانه، پیوند با محیط اطراف و استعدادهای بومی است. بنیاد مستضعفان علاوه بر آموزش، تامین و تجهیز منابع برای توانمندسازی مناطق کم برخوردار، مردم مناطق را در اصل سرمایهگذاری در این مناطق شریک میکند تا مردم خود را منتفع از فردای توسعه محل زندگیشان ببینند و بیشتر امیدوار شوند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی