مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
بهزاد نبوی پس از پایان دوره سربازی، فعالیت مبارزاتی و سیاسیاش را با همراهی مصطفی شعاعیان ادامه میدهد و در سال 47 گروهی با نام «جبهه دموکراتیک ملی» را تاسیس میکنند.
علی مطهری فرزند شهید مطهری گفت: خاطرم است که چند روز قبل از 12 بهمن، ما سر سفره شام بودیم که تلفن زنگ زد و پدر گوشی را برداشتند. آن طرف مرحوم حاج احمد آقا بود که پیام داد امام میخواهد به زودی به ایران بیاید. مقداری چهره پدر تغییر کرد، من در چهره ایشان حالت خوشحالی و نگرانی را دیدم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امام خمینی (ره) در برخورد با جوانان مانند مقدسمآبها برخورد نمیکردند، گفت: امام عنصر جوانی و معجزه این مقطع از سن یک انسان را کشف کرده بودند و جوانان را میفهمیدند و به ایمان جوانان و به قدرت جوانی اعتماد میکردند.
جماران نوشت: علی مطهری گفت: در تشکیل دولت موقت انتخاب آقای مهندس بازرگان در درجه اول به پیشنهاد شهید مطهری بود. امام بر اساس اعتمادی که به شهید مطهری و شناختی که از مهندس بازرگان داشتند، این انتخاب را انجام دادند و ایشان را به عنوان نخست وزیر موقت معرفی کردند. برخی میگویند که تصمیم خوبی نبود اما به نظر من، تصمیم کاملا درستی بود. این کار باعث شد که غربیها مانع کمتری در راه پیروزی انقلاب...
تهران - ایرنا - در چهل و یکمین جشنوراه بینالمللی فیلم فجر، فیلمی با نام «سرهنگ ثریا» به نمایش درآمد. این فیلم به زیست «ثریا عبداللهی» شخصیتی واقعی میپردازد که سالهاست خواهان رهایی فرزند خود از دام سازمان تروریستی مجاهدین خلق است. مطلب زیر نگاهی گذرا به زندگی این زن دارد.
نویسنده کتاب «فصل بی هراسی» گفت: به نظرم از سازمان مجاهدین روایتهای بسیاری وجود دارد و باید در روایت تاریخ انقلاب سهم زیادی را به این سازمان و جنایت هایش اختصاص داد.
خانوادههای فریب خوردگان پیوسته به گروهک تروریستی منافقین هر روز ژانر تراژدی را بدون نیاز به سینما میبینند.
لیلی عاج که در لیست کارگردانان و نویسندگان موفق این سالهای تئاتر ایران بوده و ضمن فعالیت در حوزه سینمای کوتاه، در اولین فیلم سینمایی بلند خود به سراغ سوژهای متأثرکننده رفتهاست.
جماران نوشت: نظام جمهوری اسلامی در دوازدهم فروردین ماه سال 58 مستقر شده بود و با استعفای دولت موقت، کشور با خلا دولت مواجه بود هر چند که شورای انقلاب این ماموریت را بر دوش می کشید، دی ماه بود که تحرکات انتخاباتی کاندیداهای احتمالی آغاز شد و سرانجام در پنجم بهمن 58 اولین انتخابات ریاست جمهوری ایران برگزار شد.
یک مادر چشم انتظار بعد از دیدن فیلم سرهنگ ثریا از حال رفت.
تهران - ایرنا - ماجرای پربحث سازمان مجاهدین خلق (منافقین) تمامی ندارد. از هر گوشه اش که بگیری، هزار راه نرفته می بینی و هزاران قصه ناگفته. چرا سینمای ایران از این دریای سوژه بهره نمی گیرد؟
خبرآنلاین در گزارشی به بررسی وضعیت روسای جمهور قبل و بعد از انقلاب اسلامی1357 پرداخته و بررسی کرده ابوالحسن بنی صدر، محمدعلی رجایی، آیت الله خامنه ای، هاشمی رفسنجانی، محمدخاتمی، محمود احمدی نژاد، حسن روحانی و ابراهیم رئیسی هر یک قبل و بعد از انقلاب از چه سابقه ای برخوردارند؟
فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج و تهیه کنندگی جلیل شعبانی یکی از آثار جشنواره چهل و یکم است.
مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: سال 58 در این مملکت اتفاقاتی رخ داد که در تاریخ ایران بیسابقه است. برای اولین بار همهپرسی تغییر رژیم سیاسی برگزار شد. چند ماه بعد رفراندوم قانون اساسی و قبل از آن انتخابات نمایندگان مجلس بررسی پیشنویس آن و نیز انتخابات مجلس شورای ملی که بعدا نام آن اسلامی شد. در زمستان همین سال اولین بار مردم پای صندوق رفتند تا رییس جمهوری انتخاب کنند و ابوالحسن بنیصدر...
قدر مسلم این است که جامعه سینمایی ایران جای هرکه را نیاید خالی خواهد گذاشت، چرا که سینما دنیای شخصیتها است و هیچ دوشخصیتی با هم قابل قیاس نیستند و هرکسی نقش خودش را ایفا میکند.
بعد از ورود هواپیمای امام خمینی (ره) به ایران، ایشان سخنرانی مهمی را در بهشت زهرا انجام می دهند. در این سخنرانی گروهی از انقلابیون که بعدها به اعضای کمیته استقبال از امام مشهور شدند، در تصاویر سخنرانی ایشان دیده می شوند. آنان کجا هستند و سرنوشت شان چه شد؟