مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
مستندنگاری یکی از بخشهای جایزه جلال است که در تمامی دورههای برگزار شده بر خلاف داستان و رمان، برگزیده و شایسته تقدیر داشته است. اما به اقع جایگاه مستندنگاری در این جایزه کجاست؟
نشریه آمریکایی تایم از پناهنده شدن میثم جبلی برادر پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به آمریکا خبر داده و برخی رسانههای داخلی از جمله همشهری آنلاین نیز این خبر را منتشر کردهاند.
عصرایران در واکنش به پناهنده شدن بردار رئیس سازمان صدا و سیما نوشت: میثم جبلی گفته بعد از حادثه هواپیمای اوکراینی و قربانی شدن برادرزادهاش، چنین تصمیمی گرفته و در همین مصاحبه گفته «همه خانوادهاش را دوست دارد به جز پیمان برادرش را»... برخی هم از پناهندگی هر دو برادر (دکتر محمد و میثم) خبر دادهاند ولی آنچه تأیید شده میثم جبلی است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فرزانه غلامی تبار؛ رسم اهدای جایزه به نویسندگان آثار ادبی، به هفتاد سال پیش میرسد، زمانی که مجله سخن در اوایل دهه30آن را معرفی کرد و با گذشت زمان گسترش و توسعه یافت. یکی از مهمترین جوایز در عرصه مکتوبات، جایزه جلال است که در اواخر دهه هشتاد که با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و به منظور معرفی آثار برگزیده ادبیات داستانی ایران در سال 1387 پایهگذاری...
مهرداد خدیر در «عصر ایران» نوشت: میثم جبلی گفته بعد از حادثه هواپیمای اوکراینی و قربانی شدن برادرزادهاش، چنین تصمیمی گرفته و در همین مصاحبه گفته «همه خانوادهاش را دوست دارد به جز پیمان برادرش را»... برخی هم از پناهندگی هر دو برادر (دکتر محمد و میثم) خبر دادهاند ولی آنچه تأیید شده میثم جبلی است.
به گواهی تاریخ و اسناد معتبر، انقلاب اسلامی که در 22 بهمن 1357 با رهبری حضرت امام خمینی (قدس سره) به پیروزی رسید، انقلابی صد درصد مردمی با حضور تمامی اقشار جامعه بود.
معتضد، قویاً معتقد است نه عموم مردم کردستان به دنبال تجزیه هستند و نه فدرالگرایی در کشور ما قابل اجرا است.
در شب سال نوی میلادی 6 چهرهی ضدانقلاب یک توئیت مشترک منتشر کردند؛ توئیتی که رسانههای فارسیزبان با آب و تاب آن را پوشش دادند و نمادی از ائتلاف اپوزیسیون تلقی کردند اما حالا مشخص است برای این توئیت حرف هم نزدند.
او گفت: «من فکر میکنم مهم است که نه تنها در مسکو، بلکه در مکانهایی مانند پکن درک شود که تجاوز بیدلیل به همسایگان شما چیزی نیست که ایالات متحده و متحدانش آن را تحمل کنند.»
جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ترامپ گفت که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 نامزد شود.
در همانحال مقامات مهم مملکتی در تهران و قم مدام به مردم مژده میدادند قرار است عملیات بزرگی در جنوب کشور انجام شود که با اجرای آن جنگ تمام میشود.
خبرگزاری مهر در گفتگو با خسرو معتضد، تاریخ پژوه رفتار احزاب معاند کُرد در اغتشاشات اخیرا را بررسی کرده و به ریشه تاریخی شکلگیری این گروهکها و کنشگری آنان در مقاطع مختلف تاریخ پرداخته است.
عصرایران نوشت: در چهلوچهارمین سالگرد نخستوزیری شاپور بختیار میتوان این پرسش را به میان آورد که به راستی او به دنبال چه بود؟ اگر میخواست سلطنت را نجات دهد چرا اصرار داشت شاه زودتر برود و فرح هم نمانَد و ولیعهد هم برنگردد تا شورای سلطنت که به منزله پایان سلطنت محمد رضا شاه بود عهدهدار این جایگاه شود؟ یا چرا خروج شاه را به منزله پایان دیکتاتوری 25 ساله اعلام کرد و اگر انتظار داشت...
بختیارسالها قبل در کنگره جبهه ملی گفته بود: «آیا تا کنون شنیدهاید که بگویند چرچیل یا دوگل یا روزولت مردان شریفی بودند؟ ولی همین افراد ناجی کشور خود بودند. در مقابل مرحوم مستوفیالممالک شخص شریف و مؤمن و آزادهای بود ولی مبارز نبود. چمبرلن هم نظیر او بود. هر کشوری به اشخاص متقی و وطنپرست نیاز دارد. ولی این اشخاص متقی و و وطنپرست این کشتی را به ساحل نخواهند رساند. افراد قوی و با اراده...
ما حاج قاسم را درک نکردیم و فقط از آن یک اسم و شعار نگه داشتیم اما تئوریها و مکتبش را رها کردهایم. حاج قاسم برایمان شده است یک اسم، احساس و موسیقی. این حاج قاسم اسطورهای بدون حاج قاسم تاریخی و مکتبی و اندیشهای و فلسفی به درد نمیخورد.