سه‌شنبه 6 آذر 1403

مجلس شورای ملی

مجلس شورای ملی

وب‌گاه الف

رئیس جمهور در مراسم تجدید میثاق اعضای هیأت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهیدان گفت: امام خمینی (ره) نه تنها پدر اسلام خواهی بلکه پدر جمهوری خواهی در تاریخ ایران بود و جمهوریتی که با دیانت و اسلامیت پیوند نخورد، باقی نمی ماند و به استبداد تبدیل می شود.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - «روز مشکل همه باید با هم باشیم، بگذاریم روز انتخابات هم همه با هم باشیم»؛ این بخشی از سخنان هفته گذشته رئیس‌جمهوری است که رویکرد دستگاه اجرایی در خصوص حقوق و مطالبات مردم و انتخابات پیش‌رو را به تصویر می‌کشد؛ انتخاباتی که از دید روحانی باید با قانون‌مداری نهادهای نظارتی، زمینه حضور همه جریان‌های سیاسی و مشارکت حداکثری مردم را فراهم و اصل جمهوریت و مشروعیت نظام را تضمین...

وب‌گاه فرارو

روحانی گفت: جمهوریتی که با دیانت و با اسلامیت پیوند نخورد، آن جمهوری هم باقی نمی‌ماند و تبدیل به استبداد می‌شود به همین دلیل بود امام بر این نکته اصرار داشت که جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم است و نه یک کلمه زیاد. این که امام فرمود: میزان رای ملت است، این را به عنوان یک شعار نگفت. امام می‌دانست اگر در هر صحنه‌ای مردم حضور نداشته باشند، پیروزی امکان پذیر نیست.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رییس جمهوری گفت: هر آن‌کس که مردم را از انتخاب کردن باز دارد و نگذارد در سلایق مختلف آنکه را که می‌خواهند برگزینند و هرآن‌کس که مردم را برای حضور پای صندوق آرا دلسرد کند، حتما از مشی و راه امام فاصله دارد.

وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس جمهور گفت: هرکسی مردم را برای حضور در پای صندوق آرا دلسرد کند حتما از مشی امام (ره) و راه امام (ره) فاصله دارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

رییس جمهوری گفت: هر آن‌کس که مردم را از انتخاب کردن باز دارد و نگذارد در سلایق مختلف آنکه را که می‌خواهند برگزینند و هرآن‌کس که مردم را برای حضور پای صندوق آرا دلسرد کند، حتما از مشی و راه امام فاصله دارد.

خبرگزاری ایسنا

رئیس جمهور با بیان اینکه امام خمینی میزان بودن رای ملت را به عنوان یک شعار مطرح نکرد گفت: هر شخصی مردم را از انتخاب کردن بازداشته و آن ها را دلسرد کند حتما از راه امام (ره) فاصله دارد.

وب‌گاه تابناک

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی سیزدهمین روز بهمن ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

عصر ایران نوشت: در پایان دوره دوم ریاست جمهوری، هاشمی رفسنجانی امید داشت یکی از «حسنین» نزدیک به او - حسن حبیبی و حسن روحانی - کاندیدای ریاست جمهوری شوند تا نفوذ او ادامه یابد و احتمالا پس از چهار سال و با رفع مانع قانونی بار دیگر کاندیدا شود. هیچ یک اما کاندیدا نشدند.

وب‌گاه خبر آنلاین

به گفته شادروان دکتر ناصر کاتوزیان استاد مسلم حقوق و از تدوین‌کنندگان پیش‌نویس اولیه قانون اساسی در سخنرانی خود در 19اسفندماه1382 در دانشگاه مفید: «شورای نگهبان از صلاحیت خودش در بسیاری از موارد تجاوز کرده و موضعی را پیش‌گرفته که کشور را بن‌بست می‌کشد. و من به عنوان یک حقوق‌دانی که هیچ نفعی در این کار ندارم... [می‌گویم که] موضعی را که این شورا دارد به‌نظر می‌رسد که به جاهای خطرناکی...

وب‌گاه عصر ایران

امروز دوازدهم بهمن، هفتمین سالگرد درگذشت دکتر حسن حبیبی است و از این حیث جالب است که درست 34 سال قبل از آن و در 12 بهمن 1357 همراه امام خمینی پس از سال ها اقامت در خارج از کشور به ایران بازگشته و در اولین فرصت به محله قدیمی رفته بود؛ نزدیکی بازارچه نایب السلطنه. درباره حسن حبیبی با نام کامل «حسن ابراهیم حبیبی» - معاون اول دو رییس جمهوری از 1368 تا 1380- 15 نکته آورده‌ایم...

خبرگزاری میزان

امام به معنای واقعی کلمه معتقد به آراء مردم بود؛ یعنی آنچه را که مردم میخواهند و آرائشان بر آن متمرکز میشود. البته در این کار‌ها هیچ وقت سررشته کار را هم به دست سیاستبازان نمیداد. مردم، غیر از سیاستبازانند؛ غیر از مدعیان سیاستند؛ غیر از مدعیان طرفداری مردمند. امام به مردم اعتماد داشت.

وب‌گاه تابناک

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دوازدهمین روز بهمن ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

خبرگزاری ایسنا

نگاهی به آمار 10 دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نشان می‌دهد که نفرات اول این انتخابات در ادوار مختلف تفاوت رای چشمگیری داشته‌اند؛ از رای یک میلیون و 842 هزار نفری عاتقه صدیقی (رجایی) در انتخابات میان‌دوره ای مجلس اول تا رای 844 هزار نفری غلامعلی حدادعادل در مجلس هشتم.