مجلس یازدهم مشابه مجلس چهارم خواهد بود / مجلس آینده به رأس امور بر میگردد
رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چرخش قدرت در حوزه ریاست مجلس میتواند این نوید را دهد که مجلس یازدهم پرتحرکتر و با رویکردی مثبت خواهد بود.
علی بختیار در گفتوگو با ایسنا، در ارزیابی از اضلاع رقابتی در انتخابات پیش روی مجلس و آرایش سیاسی در مجلس یازدهم بیان کرد: ما شاهد بودیم که مجلس دهم به سمت مجلسی اصلاح طلبانه پیش رفت، ولی با این تفاوت که رئیس این مجلس، فردی اصولگرا بود. به همین دلیل مجلس عملا در دست اصلاح طلبان نبود و در واقع تدابیر اصولگرایی و محافظه کارانه از سیاستهای اصلاح طلبانه پیشی گرفت.
وی در ادامه اظهار کرد: از نظر من علت عدم موفقیت مجلس دهم این بود که با مسائل مختلف اقتصادی و سیاسی به طور محافظه کارانه برخورد کرد. از سوی دیگر فراکسیون مستقلین نقش بازی به هم زن را بر عهده داشت و نه اصولگراها و نه اصلاح طلبان نتوانستند کار خود را پیش ببرند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس تصریح کرد: بعضی بر این باورند که مجلس یازدهم مجلسی مانند مجلس هفتم خواهد بود. اما از نظر بنده این گونه نیست. تحلیل بنده این است که مجلس یازدهم مشابه مجلس چهارم خواهد بود، چرا که قبل از مجلس چهارم ریاست تمام مجالس به عهده آقای هاشمی بود اما در مجلس چهارم با تغییر ریاست مجلس سیاست و راهبرد آن نیز تغییر کرد. امروز نیز با توجه به اینکه آقای لاریجانی در انتخابات کاندیدا نیستند ریاست مجلس یازدهم تغییر خواهد کرد. اما در نهایت چرخش قدرت در حوزه پارلمانی این نوید را میدهد که مجلس یازدهم پر تحرکتر و با رویکردی مثبت خواهد بود. مجلس ششم نیز مجلسی کاملا اصلاح طلبانه بود که مجلس هفتم را آفرید.
این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه با اشاره به این که «مجلس یازدهم میتواند مجلس را به راس امور بازگرداند»، بیان کرد: از نظر بنده تغییر ریاست مجلس شورای اسلامی میتواند مجلس را به مرکز مهم تصمیم گیری کشور بازگرداند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار تصریح کرد: بنده فکر میکنم همان طور که در مراسم تشییع حاج قاسم همه آحاد جامعه با هر تفکر و گرایشی حضور یافتند و نشان دادند که پای آرمانهای انقلاب خود ایستادهاند در انتخابات نیز همه خواهند آمد.
وی افزود: مرم با وجود دلخوریها و گله مندیها به میدان میآیند چرا که این نظام و انقلاب متعلق به آنان است و همواره این مردم بودند که کشور را از گذرگاههای سخت عبور دادند. شورای نگهبان نیز مرحله اول بررسی صلاحیتها را انجام داده است، امیدوارم در مرحله بعدی تعداد بیشتری از کاندیداها تایید صلاحیت شوند تا شاهد مشارکت گسترده مردم با هر تفکر و گرایشی باشیم.
بختیار در پایان بیان کرد: شرط دموکراتیک اداره شدن کشور این است که مردم کاندیدای خود را از هر گروه و جناح و تفکری در چارچوب انقلاب داشته باشند. زمانی ما میتوانیم کشور را به سمت آبادانی و پیشرفت ببریم که از همه تفکرات استفاده کنیم.
انتهای پیام