مجمع فوتبال می تواند اعتماد را برگرداند؟
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فوتبال ایران روزهایی تعیین کننده را پیش رو دارد. روزهایی که باید برای 4 سال آینده تصمیم گرفته شود. مجمع فدراسیون فوتبال باید از افرادی که برای ورود به انتخابات 11 اسفند تایید صلاحیت می شوند یکی را به عنوان رئیس انتخاب کند. علی کفاشیان، مهدی تاج، امیر عابدینی، شهاب الدین عزیزی خادم و حید بهاروند. این 5 اسم بیش از هر اسم دیگری با گوش اهالی فوتبال آشناست....
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فوتبال ایران روزهایی تعیین کننده را پیش رو دارد. روزهایی که باید برای 4 سال آینده تصمیم گرفته شود. مجمع فدراسیون فوتبال باید از افرادی که برای ورود به انتخابات 11 اسفند تایید صلاحیت می شوند یکی را به عنوان رئیس انتخاب کند. علی کفاشیان، مهدی تاج، امیر عابدینی، شهاب الدین عزیزی خادم و حید بهاروند. این 5 اسم بیش از هر اسم دیگری با گوش اهالی فوتبال آشناست. اما اینها برای فوتبال ما چه کرده اند؟
مهدی تاج به عنوان رئیس فعلی فدراسیون فوتبال، سمتهایی چون نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال، رئیس سازمان لیگ فوتبال و همچنین نایب رئیسی کنفدراسیون فوتبال آسیا را بدون هیچ دستاوردی برای فوتبال ایران در کارنامه خود دارد. شهابالدین عزیزیخادم علاوه بر ریاست فدراسیون، سابقه عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در سالهای 1390 تا 1395 را دارد. این دو نفر دست در دست هم، ساختمان فدراسیون فوتبال را به باد دادند. همه چیز به قرارداد ننگین مارک ویلموتس برمی گردد که مهدی تاج بست و دو میلیون یورو از شستا قرض کرد تا همان قرض بشود دلیل از دست رفتن ساختمان فدراسیون فوتبال. زمانی که عزیزی خادم رئیس شد هنوز ساختمان از دست نرفته بود و با پولی که برنامه و بودجه به فدراسیون داد، می شد بدهی شستا را صاف کرد؛ اما عزیزی خادم این کار را نکرد تا شستا در زمان ریاست عزیزی خادم، ساختمان فدراسیون را به نام خود سند بزند.
مهدی تاج علاوه بر دو میلیون یورو شستا و از دست دادن ساختمان فدراسیون فوتبال، 6 میلیون یورو دیگر هم بابت غرامت قرارداد قرارداد ویلموتس ضرر زد که این پول، متاسفانه از جیب بیت المال و از محل پولهای بلوکه شده فوتبال ایران در فیفا پرداخت شد.
علی کفاشیان از سال 86 تا 95 رئیس فدراسیون فوتبال بود، علاوه بر آن نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال، رئیس کمیته فوتسال فدراسیون و نایب رئیسی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) را به مدت چهار سال در پرونده خود در بالاترین سطح مدیریت فوتبال ایران دارد.
حیدر بهاروند در مقطعی کوتاه به عنوان سرپرست روی صندلی ریاست فدراسیون هم نشست. او بیشتر دوران حضورش کنار فوتبال، حوالی مبدان شیخ بهایی و درون ساختمان سازمان لیگ دیده شده است. او مدتهاست مسئولیت سازمان لیگ را بر عهده دارد و یکی از دلایل اطمینان مهدی تاج برای گرفتن رای مجمع فوتبال است.
امیر عابدینی هم علاوه بر مدیرعاملی باشگاههای پرسپولیس و داماش گیلان، ریاست فدراسیون فوتبال را تجربه کرده است و یکی از انتقادها به او دخالت در کار فنی است که همواره در تیم های ملی و باشگاهی این عادت را ترک نکرده است.
در حقیقت هر چه در 20 سال اخیر به سر فوتبال ما آمده، نتیجه مدیریت همین دوستان است. در شرایطی که قطر جام جهانی برگزار می کند و عربستان، میزبانی جام جهانی می گیرد و میزبان سوپرکاپ اسپانیا و ایتالیا می شود، فوتبال ما در حساسترین برهه زمانی، امکان میزبانی بازی های خانگی را از دست می دهد و فدراسیون در این میان تماشا می کند.
در چنین وضعیت، 47 عضو مجمع فرم مهدی تاج برای حضور در انتخابات 11 اسفند را پر می کنند تا بگویند از مدیریت فعلی فوتبال ایران، نهایت لذت را می برند و کیف می کنند.
هر چند که تمام امید فوتبالدوستان ایران به این بود که افرادی جوان و جدید با سابقه مدیریتی روشن، اجازه ورود به انتخابات را پیدا کنند؛ اما در آن صورت هم باید مجمع رای می داد. مجمعی که کاملا در اختیار مهدی تاج است و همین حالا با مانور قدرت 47 فرم تاج، نشان داده مطیع اوست، می تواند تغییر ایجاد کند؟ چنین مجمعی اصلا در قد و قواره تغییر هست؟
شواهد نشان می دهد هیچ معجزه ای در کار نیست. مگر آنکه مهدی تاج اصلا اجازه ورود به انتخابات را پیدا نکند.