محمد جواد ظریف
محمد جواد ظریف
معالاسف شاید یادآوری تاریخ به ایشان تلنگری برای بازاندیشی در جهانبینیشان و مرور مجدد آنچه باشد که شاید فراموش کردهاند اگر ملت ایران میخواستند بر اساس تواناییهایشان انتخاب و حرکت کنند چگونه میتوانستند انقلاب کنند؟ و اگر رهبران ما میخواستند بدون در نظر گرفتن نصرت الهی تصمیم بگیرند نه رژیم ستمشاهی سرنگون میشد و نه به پشتوانه همین مردم و نصرت الهی پیروزی بر صدام در جنگ 8 ساله...
محمدجواد ظریف در اینستاگرام خود نوشت: آگاهانه یا ناخودآگاه ما مردم انتخاب کردهایم آنان را که به دنبال آرزوهایمان بودهاند بستاییم، هر چند برای خود و کشور خسارات فراوان به بار آورده باشند؛ و آنان را که در حد امکانات کوشیدهاند تا از گستره خسارات ناشی از حرکات آرزومندانه بکاهند، «سازشکار» و حتی «خائن» بنامیم.
حرفهای اخیر دکتر ظریف درباره آرمانگرایی و واقعگرایی خاطره آن روزگار را زنده کرد. بعد از آن هم آرمانهای تخیلی که هرگز به وقوع نپیوستند بسیار تکرار شد. هر بار هم عدهای خشمگنانه و با صدای بلند شعار دادند و واقعیت را در بین آن هیاهوها ندیدند.
کیهان در واکنش به یادداشت اخیر ظریف نوشت: معالاسف شاید یادآوری تاریخ به ایشان تلنگری برای بازاندیشی در جهانبینیشان و مرور مجدد آنچه باشد که شاید فراموش کردهاند اگر ملت ایران میخواستند بر اساس تواناییهایشان انتخاب و حرکت کنند چگونه میتوانستند انقلاب کنند؟ و اگر رهبران ما میخواستند بدون در نظر گرفتن نصرت الهی تصمیم بگیرند نه رژیم ستمشاهی سرنگون میشد و نه به پشتوانه همین مردم...
کیهان در واکنش به اظهارات ظریف نوشت: ظریف و روحانی در دوره 8 ساله گذشته تمام همت خود را صرف جلب اعتماد و رضایت آمریکا و اروپا کردند و در آخر از دستاورد تقریبا هیچ در دولت اوباما به مزایای نزدیک به صفر در دولت ترامپ رسیدند.
همان جماعتی که تا دیروز از مقایسه برجام با ترکمنچای برآشفته میشدند امروز زبان به تحسین آن گشودهاند؛ این تلاش برای توجیه وادادگیهایشان و مهم جلوه دادنِ برجامی است که دستاوردش تقریبا هیچ بوده است!
اگر این مهاجمان به دکتر ظریف توانستند بدون توقف برنامه هستهای، همکاری کامل با آژانس، پذیرش اف. ای. تی. اف و در یک کلام تجدیدنظر در سیاست خارجی، اقتصاد کشور را سر و سامان دهند و اعتماد و رضایت عموم مردم را جلب کنند که همگی ما به آنها احسنت خواهیم گفت.
روزنامه کیهان با حمله به محمد جواد ظریف نوشته: جماعتی که تا دیروز از مقایسه برجام با ترکمنچای برآشفته میشدند امروز زبان به تحسین آن گشودهاند؛ این تلاش برای سفیدسازی خودشان، سرپوش گذاشتن بر خودتحقیری ذاتیشان است!
وای به حال کشوری که از دیپلمات هم انتظار ژست نظامی دارد و نماینده مجلسش دیپلماسی را پفیوزی میداند!
فارس نوشت: سردار سلیمانی به موسویان گفت: از همان آغاز همکاری این شک را داشتم که در خواست کمک آمریکا احتمالاً جنبه تاکتیکی دارد و به منظور یک همکاری دراز مدت نیست. ولی مشارکت ایران را یک پیشنهاد بدون باخت میدیدم.
یک جامعه شناس نوشت: جواد ظریف نکته بدیهی اما مهم گفته: در دنیای سیاست، آرزوهایت را به اندازه تواناییها وظرفیتات انتخاب کن.
مهمترین عامل بازدارندگی ایران در برابر مخالفین خارجی همین مردم هستند. همین توان مردمی است که میتواند در شرایط سخت در برابر فشارهای خارجی مصون بدارد. من از دعایی این درس را آموختم که لازمه انقلابی بودن گریز از دیگران، دشمن انگاری و دور ریختن افراد نیست؛ بلکه جذب حداکثری است. آن وقت هیچ کس نمیتواند بر این ملت پیروز شود. دعایی نماد رواداری، جذب و پذیرش حداکثری بود و ما امروز برای پذیرش...
مراسم اولین سالگرد درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سید محمود دعایی، روز گذشته در موسسه اطلاعات برگزار شد