مخالفت «علیرضا دبیر» با برگزاری کشتی جام باشگاههای جهان
رقابتهای کشتی فرنگی و آزاد جام باشگاههای جهان در حالی به پایان رسید که با انتقاد سرمربیان تیمهای ملی همراه بود.
به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابتهای کشتی فرنگی و آزاد جام باشگاههای جهان روزهای 27، 28 و 29 آذرماه در سالن دانشگاه دولتی شهر بجنورد استان خراسان شمالی برگزار شد و در هر دو رشته تیم بازار بزرگ ایران به عنوان قهرمانی رسید، مسابقاتی که با دلیل کیفیت برخی مسائل با نارضایتی بسیاری از اهالی فنی کشتی همراه بود.
بیشتر بخوانید: قهرمانی بازار بزرگ در لیگ جهانی کشتی آزاد / علیرضا کریمی مصدوم شد
حضور تیمهای خارجی محدود با ترکیبی ناقص و کشتی گیران بی کیفیت، عملکرد ضعیف برخی ملی پوشان، مصدومیت عنوانداران کشتی کشورمان همچون حسن یزدانی و علیرضا کریمی، زمان نامناسب برگزاری و نکاتی از این قبیل باعث شد تا در ابتدا محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با اشاره به اینکه جام باشگاههای جهان خروجی فنی نداشت عنوان کند؛ ملی پوشان کشتی فرنگی در این مسابقات عملکرد ضعیفی داشتند و تنها حسن جام باشگاههای جهان این بود که کشتیگیران ایرانی نفع مالی بردند وگرنه پیکارهای قهرمانی کشور، سطحش از جام باشگاههای جهان بالاتر بود.
در ادامه غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نیز با انتقاد به برگزاری جام باشگاههای جهان اظهار داشت: درست است کشتی گیران با مشکلات مالی روبرو هستند و با عنایت به همین موضوع هم در رقابتهای لیگ و جام باشگاههای جهان به میدان رفتند، اما واقعا برنامههای تیم ملی و موفقیت در المپیک مهمتر است یا لیگ جهانی، آن هم مسابقاتی که در حد انتخابی جام تختی هم نبود.
وی تصریح کرد: ما برای برخی کشتی گیران برنامه داشتیم تا با تغییر وزن برای کسب سهمیه آماده شوند که با برگزاری این مسابقات از هدفمان دور شدیم، از طرفی مصدومیتهای حسن یزدانی و علیرضا کریمی تفکراتمان را تحت الشعاع قرار داد، از برنامههای فنی هم که فاصله گرفتیم، اما حالا چرا برخیها اینقدر اصرار به برگزاری مسابقات داشتند موضوعی است که واقعا جای تعجب و تامل دارد.
دارنده 2 مدال نقره جهان تاکید کرد: علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی نیز با برگزاری مسابقات مخالف بود، اما پیگیری و اصرار چند نفر از دوستان باعث شد برنامههای فنی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی با مشکل مواجه شود.
محمدی خاطرنشان کرد: فرصت زیادی نداریم، هنوز چهار سهمیه المپیک باقی مانده که باید در میادین پیش رو کسب کنیم. طبق برنامه باید ابتدا در جام تختی و سپس رقابتهای قهرمانی آسیا و بعد از آن در میادین گزینشی المپیک به میدان برویم. فقط امیدوارم ساز و کارهای لازم مهیا شود و متولیان امر با نگاهی المپیکی به برنامههای ما توجه کنند.
بیشتر بخوانید:
بازار بزرگ قهرمان شد / نایب قهرمانی سینا صنعت با 2 کشتی گیر کمتر
محمد بنا: لیگ جهانی کشتی خروجی فنی نداشت / مسابقات قهرمانی کشور سطحش بالاتر بود
انتهای پیام /