مخترع بیت کوین چند بیتکوین دارد؟

اقتصادنیوز: ساتوشی اولین بار 13 سال پیش ظاهر شد و بیت کوین را به جهانیان معرفی کرد، ساتوشی تقریبا 772 روز یا کمی بیش از 2 سال را صرف برقراری ارتباط با اعضای جامعه نوپای کریپتو کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، 11 سال پیش در 12 دسامبر 2010، مخترع بیت کوین جامعه را ترک کرد و هرگز برنگشت؛ ادعا شده است به دنبال خروج ساتوشی ناکاموتو از جامعه، خالق بیت کوین ایمیل هایی را به توسعه دهندگان مایک هرن و گاوین آندرسن ارسال کرده است.
ساتوشی اولین بار 13 سال پیش ظاهر شد و بیت کوین را به جهانیان معرفی کرد، ساتوشی تقریبا 772 روز یا کمی بیش از 2 سال را صرف برقراری ارتباط با اعضای جامعه نوپای کریپتو کرد.
شواهد نشان می دهند که یک موجودیت واحد شبکه بلاک چین بیت کوین را راه اندازی کرده است و فرض بر این است که استخراج کننده واحد ساتوشی ناکاموتو بوده است.
یک شبیهسازی که سال گذشته منتشر شد نشان میدهد که ساتوشی احتمالا از یک رایانه شخصی (PC) با استفاده از سیستم عامل ویندوز برای استخراج 1.1 میلیون بیت کوین استفاده کرده است.
اگر ساتوشی هنوز زنده است و به این بیت کوین دسترسی دارد، احتمالا یکی از ثروتمندترین افراد روی سیاره زمین است؛ تخمین زده می شود که ساتوشی ناکاموتو بین 750000 تا 1.1 میلیون بیت کوین در طول 772 روز استخراج کرده است.
همچنین بخوانید