مدیران پیگیر دستوراتشان برای حل مسائل مردم باشند
رئیسجمهور تاکید کرد: مدیران دولت در سراسر کشور نباید بعد از صدور دستور از پیگیری انجام دستور صرفنظر کنند.
سید ابراهیم رئیسی در گردهمایی مدیران و کارگزاران دولت مردمی گفت: یکی از اولویتهای دولت طرحهای نیمه کاره است. این مسئله جزو اولویتهای دولت بوده و خواهد بود. هم طرحها را نیمهکاره نکنیم و هم طرحهای نیمهکاره از گذشته را به سرانجام برسانیم.
وی ادامه داد: دشمن نمیخواهد، و در عرصههای مختلف تلاش میکند تا کشور موفق نشود، اما به برکت خون شهدا و نفسهای مقام معظم رهبری، کشور رو به جلو در حال پیشرفت است. پیشرفتهای بسیاری داشته و بعد از این هم خواهیم داشت.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: باید بدانیم و باید حرکت جهادی و سریع انجام دهیم. سرعت در انجام پروژهها و رضایت مردم و خداوند متعال بسیار اهمیت دارد. مردم باید راضی شوند.
وی مردمیسازی را آسان کردن حضور عموم مردم در پروژهها خواند و ادامه داد: علاوه بر آن باید مردم را تکریم کرد. رسیدگیهای کارشناسی به حدی زمانبر است که مانع از تکریم مردم و تسریع در امور شده است. مردم به هر سازمان اداری مراجعه کنند باید احساس کنند کارشان با سرعت و سهولت و حفظ کرامت انسانی انجام میشود. اینها جزو وظایف مدیران و کارکنان دولتی است.
وی تاکید کرد: احساس رضایت مردم، مسئله دستوالعمل و بخشنامه نیست. آنچه برای خود میپسندیم برای مردم هم باید بپسندیم. این مسئله یک شاخص است که در سلوک اهل بیت ساری و جاری بود. ما نمیپسندیم که در اداره ما را امروز و فردا کنند، پس برای مردم هم نباید بپذیریم.
رئیسی یادآور شد: در دولت هم تاکید کردهام مشکلات مردم که در حیطه اختیارات مدیران دولتی است، باید حل شود. حتما خیلی از مشکلات و مسائل قابل حل است، باید راه حل و راهکار رفع مشکلات را یافت. استانها در این زمینه اختیارات زیادی دارد. سلسله مراتب باید رعایت شود، اما اینکه کار زمین بماند تا از مرکز دستور برسد، حتما کار درستی نیست. استانها اختیارات زیادی دارند.
وی تاکید کرد: مدیران ستادی نباید مدیریتهای استانی را منتظر پاسخ بگذارند. همین مسئله درباره سفرای ایران در سایر کشورها هم صادق است. مدیران دولت در سراسر کشور نباید بعد از صدور دستور از پیگیری انجام دستور صرفنظر کنند.
رییسجمهور با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: شعار سال مبتنی بر نیاز کشور اعلام میشود. رهبری به درستی تشخیص دادند که ضمن توجه به مسائل علمی و فرهنگی باید به صورت جهشی به اقتصاد و تولید توجه شود.