مدیریت بحران: محبوس شدن شهروندان در برخی از محلات پایتخت در صورت وقوع زلزله 6 ریشتری
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در پاسخ به این پرسش که چنانچه یک زلزله هفت یا هشت ریشتری در تهران بیاید، چه زیرساختهایی آماده شده است که امدادرسانی صورت گیرد، اظهار کرد: کارهای زیاد انجام شده البته کارهای زیاد دیگری هم مانده است که باید انجام شود که در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در صورت وقوع زلزله 6 یا 7 ریشتری، شهروندان در برخی از محلات پایتخت محبوس خواهند شد.
به گزارش تسنیم، علی نصیری؛ رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در پاسخ به این پرسش که چنانچه یک زلزله هفت یا هشت ریشتری در تهران بیاید، چه زیرساختهایی آماده شده است که امدادرسانی صورت گیرد، اظهار کرد: کارهای زیاد انجام شده البته کارهای زیاد دیگری هم مانده است که باید انجام شود که در دستور کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: ما و همه دستگاههای خدماتی مثل آب، برق و مخابرات و... تصورمان این است که انشاءالله هیچ وقت حادثهای مردم را تهدید نکند اما اگر زلزلهای مثلا با بزرگی 6 یا 7 ریشتری در تهران رخ بدهد که زلزله بزرگی است ما این احتمال میدهیم که در ساعات اولیه دسترسی مردم در راهها شاید مسدود شود.
نصیری ادامه داد: شاید در اثر یک سری از مشکلات و ریزشها و... مردم در بعضی از محلات ممکن است که حبس شوند و برای اینکه این خطر، مردم را تهدید نکند سولههای مدیریت بحران از سالهای گذشته تحت عنوان پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران ساخته شدهاند که اینها فرمانداری محلی را برعهده خواهد داشت.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: تهران 354 محله دارد و در هر محله یک سرای محله وجود دارد که در هر سرای محله یک خانه دوام و ایمنی ایجاد شده است و گروههای مردمی در کنار گروههای داوطلب از جمله آتشنشانی و هلال و... قرار دارند.
وی تصریح کرد: طرح آبرسانی با مجموعه آب و فاضلاب استان تهران را پیش میبریم که حدود 20 درصد شبکه اجرا شده است؛ مخازن صد مترمکعبی آب اضطراری در سر راه جریان آب اصلی شهر نصب شده است.
نصیری با اشاره به اینکه در حال حاضر هر شهروند تهرانی ماهیانه هزار تومان در قبض آب خود پرداخت میکند، گفت: این کار به گونهای است که در صورت وقوع زلزله تا سه روز آب آشامیدنی داشته باشد.
تماشاخانه