چهارشنبه 16 آبان 1403

مراجعه 1700 بیمار طی یک روز به درمانگاه تامین اجتماعی بجنورد / خط تولید آنتی بیوتیک چندین شرکت دارویی تعطیل است!

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مراجعه 1700 بیمار طی یک روز به درمانگاه تامین اجتماعی بجنورد / خط تولید آنتی بیوتیک چندین شرکت دارویی تعطیل است!

مهرداد دستپاک گفت: براساس آخرین آمار، طی یک روز یک هزار و 700 بیمار به درمانگاه بیمارستان ثامن الائمه بجنورد مراجعه داشتند که بخش زیادی از این بیماران کودک بوده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد دستپاک، مسئول دارویی تامین اجتماعی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک در بجنورد در رابطه با نبود داروهای آنتی بیوتیک اطفال اظهار داشت: برنامه ریزی بیمارستان تامین اجتماعی برای تامین داروها طبق نیازسنجی هایی که انجام می شود، به مدت دو تا چهار ماه انبار دارویی ذخیره سازی دارد.

وی با اشاره به اینکه برخی مواقع براساس شرایط خاص این ذخیره سازی تا یک سال نیز پیش بینی می شود، گفت: با توجه به پیک جدید کرونا و بازگشایی مدارس و افزایش بیماری های ویروسی، آمار بالایی از مراجعات به بیمارستان تامین اجتماعی اطفال و دانش آموزان هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: با افزایش بیماری های ویروسی، آمار مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی نیز بیشتر می شود.

دستپاک اضافه کرد: باتوجه به افزایش قیمت مواد اولیه شرکت های تولید کننده اعلام کردند که تولید داروهای آنتی بیوتیک برای آنها صرفه اقتصادی ندارد.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی نیاز به حمایت از جانب دولت برای شرکت های دارویی وجود دارد، گفت: طی تماس تلفنی با چندین شرکت دارویی، اعلام کردند که خط تولید آنتی بیوتیک ها تعطیل است و داروهایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد به صورت قطره چکانی بین داروخانه توزیع می شود، اما اولویت تامین دارو برای تامین نیاز مراکز دولتی و دانشگاهی و بیمارستان ها است.

این مقام مسئول افزود: براساس آخرین آمار، طی یک روز یک هزار و 700 بیمار به درمانگاه بیمارستان ثامن الائمه بجنورد مراجعه داشتند که بخش زیادی از این بیماران کودک بوده اند.

دستپاک با بیان اینکه در تامین داروی بیماران بستری هیچ گونه کمبودی وجود ندارد، ادامه داد: انبار دارویی برای بیماران بزرگسال کامل بوده و هیچ کمبودی نیست، در بخش داروهای کودکان نیز طبق صحبت هایی که با پزشکان انجام شده متقاعد شده اند که تا رفع این مشکل داروهای مشابه و داروهای بزرگسال با دوز پایین تر را برای اطفال تجویز کنند که بیمار برای تهیه این داروها دچار مشکل نشود.

وی یادآور شد: همچنین 99 درصد بیمارانی که به بیمارستان تامین اجتماعی مراجعه دارند، دارو را دریافت می کنند و تنها یک درصد باقی مانده افرادی هستند که داروی مشابه را نمی پذیرند و برای تهیه دارو به بیرون از بیمارستان مراجعه می کنند.

انتهای پیام /