مرادی: «قانون پایستگی مدیر» در کشور حاکم است / بحران مدیریت داریم
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی محمد مرادی نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس امروز (دوشنبه 15 اردیبهشت 99) در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با بیان این که رو به رو شدن با سختیها یک ملت را قوی میکند، اظهار داشت: صرفا مواجه شدن با سختیها کافی نیست بلکه یک ملت باید بتواند از این سختیها درس بگیرد.
وی در همین زمینه به وقوع زلزله و سیل در ایران طی سالهای اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور ما فقط مرحله رو به رو شدن با سختیها وجود دارد و نتوانستیم از آنها درس بگیریم؛ چرا که اگر این گونه بود ما را در مقابل سیل و زلزله آمادهتر میکرد و هم اکنون وضعیت بحران کرونا به اینجا نمیکشید.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس با اشاره به تلاطم بازار نفت اظهار داشت: اگر این تلاطمها در بازار نفت برای ما عبرت آموز بود، باید خود را برای اقتصاد بدون نفت آماده میکردیم. بنابراین مشکلی که الان با آن رو به رو هستیم مدیریت بحران نیست، بلکه بحران مدیریت است.
مرادی افزود: در شرایطی که مردم عزیزمان با مشکلات متعدد اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند و کمرشان زیر بار این مشکلات خم شده است، ما حتی نمیتوانیم حقوق یک ماه بیکاری آنها را مدیریت کنیم. اینها همه نشانه ضعف مدیریت ما هستند.
وی تأکید کرد: منصفانه نیست که تنها مردم این فشارها را تحمل کند، مگر وظیفه ما تأمین معیشت و شغل جوانان نیست. با پرداخت یک میلیون تومان میخواهیم این معیشت را تأمین کنیم و هنوز نتوانستهایم با گذشت چندین ماه تصمیم درستی برای کمکهای حمایتی از اقشار در معرض خطر اتخاذ کنیم.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس با بیان این که 41 سال از انقلاب اسلامی میگذرد و کی میخواهیم تصمیم بگیریم مدیران پیرمان را روانه خانه کنیم، تصریح کرد: مملکت را باید دست جوانان تازه نفسی بدهیم که شاید بتوانند با انگیزه و نشاط بیشتری کشور را اداره کنند. در ایران قانون پایستگی مدیر وجود دارد، به عبارتی مدیران از بین نمیروند، بلکه در طول زمان از شکلی و سازمانی به شکل و سازمان دیگری در میآیند.
مرادی تأکید کرد: تا زمانی که قوانین اصلاح نشود و راه را بر تفاسیر شخصی و سلیقهای نبندیم نمیتوانیم به آینده روش امیدوار باشیم. به طور مثال سیاست حمایت از تولید یکی از بهترین تصمیماتی است که گرفته شده اما در عمل سود اصلی آن به کاسبان تحریم و دلالان سودجوی محتکر میرسد.
وی معتقد است که قوانین تجارت ما بر اساس قوانین چندین دهه گذشته است و بازار و تجارت محیطی پویا است و نمیتوان این گونه آن را اداره کرد و نتیجه آن میشود که یک جوان برای شروع فعالیت اقتصادیاش حداقل یک سال در راهروهای ادارات گرفتار کاغذ بازی شود.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس با اشاره به قوانین انتخابات گفت: قوانین انتخابات عاری از تفسیرات شخصی و سلیقهای نیست و خود باعث میشود با آبرو و حیثیت بسیاری از افراد بازی شود. خداوند در قرآن حتی حرمت منافقین را هم رعایت میکند اما ما حرمت مومنان و مسلمان را رعایت نمیکنیم.
وی در ادامه به علت رد صلاحیتش در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان پرداخت.
انتهای پیام /
مجلس شورای اسلامی زلزله مدیریت بحران شورای نگهبان