سه‌شنبه 6 آذر 1403

مراسم آیین خشت گذاری 210 مدرسه استثنایی برگزار می شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مراسم آیین خشت گذاری 210 مدرسه استثنایی برگزار می شود

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از برگزاری مراسم آیین خشت گذاری 210 مدرسه استثنایی با عنوان «آغاز یک پایان» در هفته آینده با حضور وزیر آموزش و پرورش خبر داد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از برگزاری مراسم آیین خشت گذاری 210 مدرسه استثنایی با عنوان «آغاز یک پایان» در هفته آینده با حضور وزیر آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسینی در جلسه تلفیقی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان‌های استان تهران که در بنیاد خیریه شهیدان تقی زاده برگزار شد اظهار داشت: بهترین راه پیشرفت هر کشوری کمک به تعلیم و تربیت و عادت به این کمک کردن است و آموزش و پرورش هر چقدر که بتواند افرادی مانند شما خیرین مدرسه ساز را رشد دهد موجب تعالی و پیشرفت کشور را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت اگر بتواند دانش آموزان را به سمت انتخاب‌ها و عادات خوب سوق دهد در کار خود موفق بوده، تصریح کرد: هدف آموزش و پرورش، تربیت و انسان سازی است و چنین انجمن و تشکل‌هایی با تدارک و تجهیز مدارس به امر به خطیر انسان سازی کمک می‌کنند.

دکتر حسینی آموزش و پرورش را مهم‌تر از دیگر بخش‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: دلیل آن به خاطر این است که کار آموزش و پرورش تبدیل منابع انسانی به سرمایه انسانی است و اگر این نیروی انسانی درست تربیت شود با انتخاب و عادات خوب می‌تواند به یک سرمایه مفید در جامعه تبدیل شود و این با استانداردسازی نیروی انسانی، رویه سازی خوب و تجهیزات و فضای آموزشی مناسب امکان پذیر است.

وی با بیان اینکه نزدیک به 13 هزار مدرسه پذیرا در کشور وجود دارد، ادامه داد: در حال حاضر بیش از یکصد و 50 هزار دانش‌آموز با نیاز ویژه نیز در یکهزار و 600 مدرسه خاص مشغول تحصیل می‌باشند.

دکتر حسینی همچنین با بیان اینکه سیاست سازمان به سمت عادی سازی و فراگیر سازی است، گفت: با این حال هنوز 210 مدرسه استثنایی و 14 استان مدرسه برای دانش‌آموزان اوتیسم در کشور نیاز داریم.

وی در پایان اعلام کرد: خوشبختانه هفته آینده در شهر فشافویه شهرستان‌های استان تهران مراسم آغاز خشت گذاری 210 مدرسه استثنایی با عنوان آغاز یک پایان با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

شایان ذکر است: اداره آموزش و پرورش استثنایی شهرستان‌های استان تهران دارای 21 منطقه بوده که در 18 منطقه آن مدارس و مراکز آموزشی استثنایی دایر است ولی در 3 منطقه هنوز مرکز آموزشی استثنایی وجود ندارد همچنین در 11 منطقه هم نیاز به مدرسه استثنایی داشته که امیدواریم با همت خیرین نیکوکار این مدارس نیز احداث شود.

قابل توجه اینکه در این استان تعداد 48 مرکز آموزش استثنایی، با 2 مرکز مستقل و یک مرکز به صورت ضمیمه اتیسم و 10 مرکز مشکلات ویژه یادگیری وجود دارد و تعداد دانش آموزان آن 4 هزار نفر استثنایی، یک هزار نفر در مدارس پذیرا و تلفیقی، 2 هزار نفر دریافت کننده خدمات از مراکز مشکلات ویژه یادگیری و در مجموع 7 هزار نفر دانش‌آموز می‌باشد.

این نشست با حضور قفلی رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، صیدلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، شهری مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان تهران، موجانی رییس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان‌های استان تهران، بهارلو معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، هاشمی معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و جمعی از خیرین مدرسه ساز کشور به دبیری مجید پیروزان، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در محل بنیاد خیریه شهیدان تقی زاده برگزار شد.