مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
اواخر تیرماه 1367 خبر پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل متحد از سوی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با پایان یافتن جنگ ایران و رژیم بعث، در رسانههای خبری موج جدیدی ایجاد کرد و این خبر به سرعت همه جای جهان را درنوردید.
آنموقع جوانها فکر میکردند اگر وارد سازمان شوند، فیدل کاسترو خواهند شد. بعد دیدند نهبابا ساواکیها دماغشان را بگیرند همه کردونکردشان را اعتراف میکنند. آدمهایِ اینطوری وارد مبارزه شدند.
مصطفی پورمحمدی رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: باید گفتوگو را در جامعه ترویج کنیم چراکه محدود کردن، اجازه ندادن، سانسور و توقیف حتماً به ضرر خودش تبدیل میشود و اکنون هم آثارش را در جامعه میبینیم.
ایسنا نوشت: مصطفی پورمحمدی رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: باید گفتوگو را در جامعه ترویج کنیم چراکه محدود کردن، اجازه ندادن، سانسور و توقیف حتماً به ضرر خودش تبدیل میشود و اکنون هم آثارش را در جامعه میبینیم.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: باید گفتوگو را در جامعه ترویج کنیم چراکه محدود کردن، اجازه ندادن، سانسور و توقیف حتماً به ضرر خودش تبدیل میشود و اکنون هم آثارش را در جامعه میبینیم.
خانه کتاب به مناسبت هفته حجاب کتابهای مرتبط با موضوع عفاف و خجاب را با تخفیف 25 درصد در سامانه خرید از کتابفروشیها عرضه کرده است.
ایسنا نوشت: بازخوانی ابعاد دیگری از کودتای نقاب در سال 1359، نقش قابلتأمل سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در این کودتا را برملا میکند.
بازخوانی ابعاد دیگری از کودتای نقاب در سال 1359، نقش قابلتأمل سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در این کودتا را برملا میکند.
یکی از رویدادهایی که در نخستین سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، از سوی دشمنان نظام طرحریزی شد کودتای «نقاب» بود.
در 21 تیرماه 1304 عمال رژیم پهلوی با حمله به مسجد گوهرشاد به کشتار مردمی پرداختند که در اعتراض به سیاستهای ضددینی رضاخان تجمع کرده بودند. براساس شواهد موجود، واقعه کشتار مردم در مسجد گوهرشاد به دستور شخص رضا خان اتفاق افتاد.
در 21 تیرماه 1304 عمال رژیم پهلوی با حمله به مسجد گوهرشاد به کشتار مردمی پرداختند که در اعتراض به سیاستهای ضددینی رضاخان تجمع کرده بودند. براساس شواهد موجود، واقعه کشتار مردم در مسجد گوهرشاد به دستور شخص رضا خان اتفاق افتاد. روایت این حادثه از زبان نظامیانی که خود در صحنه بودند ابعاد فجیعتری از ماجرا را به نمایش میگذارد که بخشی از این روایات در کتاب "قیام گوهرشاد" که توسط موسسه فرهنگی...
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: آن شب حدود دو سه هزار نفر را کشتند و بردند بیرون دروازه پایین خیابان در قبرستان بالا خیابان که الان درخت کاشتهاند، خندق کندند هر کسی که کشته میشد مثل جوال گندم همه را میریختند توی ماشین میبردند میریختند توی آن خندق و خاک روی آنها میریختند.
اعتماد نوشت: حوالی ظهر 14 تیر ماه 1361؛ بنز سفارت ایران در لبنان با 4 سرنشین ایرانی و یک گارد لبنانی حفاظت سفارت، در جاده طرابلس به بیروت در راه پایتخت لبنان بود.
حمله پلیس ضدتروریست فرانسه در 27 خرداد 1382 مصادف با 17 ژوئن 2003 به تعداد زیادی از پایگاههای سازمان و دستگیری مریم رجوی و 165 تن از کادرهای بالای آن به خبرسازترین موضوع روز در فرانسه و جهان تبدیل شد.
«امیرمسعود تقیزاده» در اعترافاتش درباره نحوه ترور آیتالله خامنهای در 6 تیر 1360 در مسجد ابوذر میگوید: «طرح استفاده از ضبط صوت برای عملیات از قبل توسط مهدی [محمد متحدی] مطرح شده بود، چون من برای یک خبرنگار ژاپنی کار میکردم، از طریق ترمه او و چند بار برای مصاحبه مطبوعاتی پیش بهشتی هم میرفتند و معمولاً خبرنگارها ضبط صوت را روی میز میگذاردند.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در شهریور 1360 محمد متحدی و مسعود تقیزاده دو تن از عوامل بمبگذاری مسجد ابوذر دستگیر شدند. مسعود تقیزاده در طول بازجوییها به تفصیل سخن گفت اما محمد متحدی به جز چند خط سخنی نگفت...