شنبه 3 آذر 1403

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

وب‌گاه مشرق نیوز

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز معتقد است که مطالب زیادی درباره گروهک منافقین وجود دارد که تاکنون بیان نشده است. این مقام ارشد سابق وزارت اطلاعات باور دارد که جنگ با این گروهک همچنان ادامه دارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: هر چند که آیت‌الله عطاءالله اشرفی اصفهانی امام جمعه وقت کرمانشاه ساعت 12:15 ظهرِ 23 مهر 1361 توسط عامل سازمان تروریستی منافقین ترور شد و به شهادت رسید اما بر اساس اسناد منتشر شده در کتاب زندگی و مبارزات آیت‌الله شهید اشرفی اصفهانی، ترور ایشان، اولین سوء قصد سازمان به جان ایشان نبود.

وب‌گاه مشرق نیوز

روابط ایران و رژیم صهیونیستی از ابتدای تأسیس این رژیم تاکنون با فراز و نشیب‌های بسیاری همراه بوده است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ پس از کودتای 28 مرداد 1332 روابط دوستانه‌ای میان رژیم پهلوی و رژیم صهیونیستی شکل گرفت. این روابط در دهه پنجاه خورشیدی، در حالی که ایران به عنوان ژاندارم منطقه، عهده‌دار امنیت خلیج فارس شده بود و کشور‌های عربی جبهه‌ای متحد در مقابل رژیم صهیونیستی تشکیل داده بودند، به صورت تنگاتنگی ادامه یافت. با این وجود،...

وب‌گاه خبر آنلاین

مرکز اسناد انقلاب اسلامی تصاویری از رشادت نوجوانان دهه شصت را در جنگ تحمیلی به اشتراک گذاتشه است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ضمن تشریح سرمایه‌گذاری کلان این مرکز بر تدوین، نمایه و دیجیتال‌سازی اسناد با فناوری‌های روز دنیا، اهالی فرهنگ و هنر را به استفاده و بهره‌برداری از این منابع مهم دعوت کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

قائم‌مقام سازمان صدا و سیما گفت: صداوسیما و مرکز اسناد انقلاب اسلامی ظرفیت همکاری بالایی دارند و تاریخ می‌تواند برنامه‌های رسانه ملی را جذاب کند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مرکز اسناد انقلاب اسلامی اسنادی از اولین مبارزات آشکار رهبر معظم انقلاب با رژیم پهلوی را منتشر کرد که برمبنای آن در محرم سال 1342، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از انجام مأموریت خود در رساندن پیام امام (ره) به علما و مراجع مشهد، پس از سخنرانی‌های بسیار مهم و روشنگرانه، بازداشت شدند و به شهربانی مشهد انتقال یافتند.

خبرگزاری مهر

رهبر انقلاب در دیدار اخیر با مردم خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به اولین روزهای مبارزه آشکار خود با رژیم پهلوی در آن در شهرهای بیرجند و زاهدان اشاره کردند.

وب‌گاه مشرق نیوز

روزنامه انگلیسی دیلی‌اکسپرس در 20 آذر 1354 گزارشی درباره رضا پهلوی، ولیعهد ایران نوشت که دفتر خبرگزاری پارس در لندن آن را با قید «محرمانه» به تهران فرستاد؛ در بولتن ویژه.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: نوع مواجهه روسای دانشگاه‌ها پیش وپس از انقلاب با موج اخراج استادان چگونه بوده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: هم‌میهن در گزارشی به بررسی امواج تصفیه استادان دانشگاه در پیش و پس از انقلاب پرداخته است.

وب‌گاه عصر ایران

موج بعدی تصفیه اساتید از دانشگاه‌ها پس از انقلاب و در پی انقلاب فرهنگی رخ داد. محمد ملکی که از اخراجی‌های دانشگاه به دست ساواک بود، به حکم مهندس بازرگان که او نیز جزو 12 استاد امضاکننده نامه معروف علیه کودتا بود که حکم اخراج دریافت کرد، به همراه سه تن دیگر به سرپرستی دانشگاه تهران رسید.

وب‌گاه خبر آنلاین

هم میهن نوشت: همه جای خیابان انقلاب را کتاب گرفته است. صدای موسیقی انقلابی فضا را پر می‌کند و دختر و پسر، کتاب در دست و روبه‌روی خودروهای عبوری، در پیاده‌روها و محوطه باز رو به دانشگاه تهران مشغول معرفی کتاب هستند. این بخشی از مستند (تازه‌نفس‌ها؛ ایران در روزهای پس از انقلاب) است که کیانوش عیاری در سال 58 آن را ساخته است.