مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
تهران - ایرنا - به گفته دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور تا پیش از مدیریت مرحوم حسینیان، مرکز اسناد انقلاب اسلامی در حوزه انتشار اسناد و تاریخ انقلاب قائل به نوعی محدودیت و کنترل بود؛ اما آقای حسینیان با نگاهی باز به موضوع، به این اصل قائل شدند که اسناد تاریخ انقلاب اسلامی، هم باید منتشر شود.
ساعت 15 هشتم شهریور 1360، صدای مهیب انفجاری خبر از حادثهای تروریستی داد که در آن رئیس جمهور و نخست وزیر به شهادت رسیدند و پیکر سوخته آنها روز بعد بردستان مردم عزادار تشییع شد.
کتاب «مجاهد پارسا» با مضمون تاریخشفاهی زندگی و مبارزات آیتالله سید حسن موسوی شالی روانه بازار نشر شد.
حسینی پور نویسنده کتاب پایی که جاماند به روایت روزهای اسارت خود پرداخته است و در طول مطالعه این کتاب گاهی خندان و گاهی گریان خواهید شد.
اقتصادنیوز: «رضا شمسآبادی» سرباز وظیفه و از افراد گارد سلطنتی و در کاخ مرمر نگهبان بود. او محمدرضاشاه را هنگامی که از خودرو مقابل سرسرای کاخ پیاده شد به رگبار بست.
همشهری آنلاین نوشت: کاخی است زیبا و پرماجرا. صحبت از کاخ مرمر است. اینجا که آمدید وقت بگذارید. از هیچ نما و نشانهای به سادگی و گذرا عبور نکنید. این کاخ پر از زیباییهای منحصربهفرد است. داخل که برویم در دو سوی سرسرا پردههایی آویزان است و زیر پردهها بخشی از تاریخ این کشور کهن نهفته است.
تهران - ایرنا - مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری دومین جشنواره چندرسانهای با عنوان «رسم سرخ» با شعار «نهضت هنری جهاد تبیین» با همکاری 33 نهاد و سازمان فرهنگی و رسانهای کشور خبر داد.
روز 12 بهمن 1357 همزمان با ورود امام خمینی به میهن، روزنامه کیهان در صفحه نخست خود شعری از هوشنگ ابتهاج (ه. ا. سایه) درج کرد که در قالب شعر نو سروده شده بود.