مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
طراحی، برنامهریزی و پیاده کردن نقشه فرار هوایی توسط شبکه هواداران رییسجمهور معزول و رییس یک گروهک تروریستی چنان در دهه 1360 صدا کرد که خلبان ارشد اجرا کنندهاش به این عملیات سخت و پیچیده «پروازِ پروازها» نسبت داد و آن را شاهکار یک عمر خدمتش در هوانیروز معرفی کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این کتاب یکی از عناوین پرفروش غرفه مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود. شهید تقویفر که در میان مردم عراق به «ابومریم» معروف است، بهعنوان فرمانده اطلاعات نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقش ویژهای در مقابله با جریان تکفیری داعش در منطقه و دفاع از حرم داشت. شهید تقویفر کسی است که دوشادوش سردار شهید و...
قطعنامه 598 پس از یک سال از صدور آن، در 27 تیرماه سال 67 توسط امام خمینی (ره) پذیرفته شد، اما این اقدام به قدری سخت بود که از آن به نوشیدن جام زهر تعبیر کرده بودند.
دادگاه رسیدگی به پرونده ساخته و پرداخته منافقین درباره حمید نوری به پایان رسید و او به اتهام آنچه «جنایت جنگی» خوانده شده به حبس ابد محکوم شد.
کتاب «آینده روی دور تند» به سیاستهای جنگ طلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و سقوط امپراتوری صهیونیستی انگلیسی - امریکایی میپردازد.
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر گفت: ایشان در شش دورهای که نماینده مجلس بودند و چهل سالی که مدیر مسئول روزنامه اطلاعات بودند هیچ حقوقی دریافت نکردند و با همان شهریهای که امام و بعدا مقام معظم رهبری پرداخت میکردند، امورات را میگذاراندند.
با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت واقعه گوهرشاد، مستندات تاریخی و درخواست خانواده شهدا و مردم مبنی بر یافتن محل تدفین دسته جمعی شهدا، پرونده این مطالبه در دستگاه قضا مسکوت ماند.
گزارش در خصوص واقعه گوهرشاد با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت آن حادثه، مستندات تاریخی و درخواست خانواده شهدا و مردم مبنی بر یافتن محل تدفین دسته جمعی شهدا، پرونده این مطالبه در دستگاه قضا مسکوت ماند.
اقتصادنیوز: حسینعلی نیری رئیس دادگاه انتظامی قضات درمورد اعدامهای دهه شصت گفت: آن برهه شرایط ویژهای بود. وضع مملکت بحرانی بود. یعنی اگر قاطعیت امام نبود شاید ما اصلا این امنیت را نداشتیم. شاید اصلا وضعیت طور دیگری بود. شاید اصلا نظام نمیماند. روزی 50 - 60 تا ترور در تهران و شهرهای دیگر اتفاق میافتاد. در این شرایط بحرانی باید چه کرد؟ باید حکم قاطعی داد. آن که دادگاه را اداره میکند...
رئیس دادگاه انتظامی قضات درباره اعدامهای دهه 60 گفت: آن برهه شرایط ویژهای بود. وضع مملکت بحرانی بود. یعنی اگر قاطعیت امام نبود شاید ما اصلا این امنیت را نداشتیم. شاید اصلا وضعیت طور دیگری بود. شاید اصلا نظام نمیماند. روزی 50 - 60 تا ترور در تهران و شهرهای دیگر اتفاق میافتاد.
حسینعلی نیری با اشاره به نظر آیت الله گیلانی درباره آیت الله منتظری گفت: ایشان معتقد بود آیتالله منتظری عالم و مجتهد و مدرس خوبیست، ولی به درد قائممقام رهبری نمیخورد و استدلالشان این بود که ایشان ساده و زودباور هستند و اطرافیانشان هم انسانهای خوبی نیستند. عدهای از آنها وضع خوبی ندارند و ایشان را احاطه میکنند و نمیگذارند که کارهای قائممقامی را انجام بدهد و لذا مخالف بود.
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: رئیس دادگاه انتظامی قضات درباره اعدامهای دهه 60 گفت: آن برهه شرایط ویژهای بود. وضع مملکت بحرانی بود. یعنی اگر قاطعیت امام نبود شاید ما اصلا این امنیت را نداشتیم. شاید اصلا وضعیت طور دیگری بود. شاید اصلا نظام نمیماند. روزی 50 - 60 تا ترور در تهران و شهرهای دیگر اتفاق میافتاد.
حسینعلی نیری با اشاره به اعدام های سال 1367 گفت: آن برهه شرایط ویژهای بود در این شرایط که نمیشود با «قربانت بروم و فدایت بشوم» کشور را اداره کرد.
اقتصادنیوز: فارس در گزارشی به بحث برائت مسلمین پرداخته است.