پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

مسجدی‌ها کارنامه درخشانی را در دفاع مقدس 12 روزه به یادگار گذاشتند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مسجدی‌ها کارنامه درخشانی را در دفاع مقدس 12 روزه به یادگار گذاشتند

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران گفت: مساجد به ویژه 500 مسجد پرچمدار در طول جنگ 12 روزه کارنامه درخشانی از عملکرد خود ثبت کردند که ضرورت حمایت‌های تقنینی از آنها را بیش از پیش آشکار کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از ستاد خبری روز جهانی مسجد حجت‌الاسلام حسین محمدابراهیم امروز، پنجشنبه ششم شهریور در بیست و یکمین همایش روز جهانی مسجد با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: در این ایامی که گذشت، ملت عزیز ایران در سایه هدایت‌های مقام معظم رهبری در اوج اتحاد مقدس و انسجام ملی فوق‌العاده قرار گرفت و به تعبیر رهبری معظم 90 میلیون نفر در این جنگ 12 روزه هم‌صدا شدند و شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند.

وی افزود: از سوی دیگر در حالی که در طول این جنگ تحمیلی تمرکز حملات رژیم به شهر تهران و برخی از مساجد این شهر بود، اما ائمه جماعات کارنامه درخشانی از خود باقی گذاشتند، کارنامه‌ای که یادآور دوران هشت ساله دفاع مقدس بود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد افزود: ائمه جماعات در طول این جنگ 12 روزه در هدایت معنوی، نورانی کردن دل‌ها و ایجاد ثبات و استقامت در میان مردم همواره حضور پررنگی داشتند. از سوی دیگر در این ایام شهدای روحانی‌ای نیز تقدیم اسلام و انقلاب شد که از جمله آنها می‌توان به شهید ابوالفضل نیازمند اشاره کرد که امام جماعت مسجد امام موسی کاظم (ع) میدان نوبنیاد بود که به همراه همسر و سه فرزندش به شهادت رسید.

فعالیت بیش از 500 مسجد پرچمدار در شهر تهران

محمدابراهیم ادامه داد: ائمه جماعات در محور‌های مختلف در طول این مدت ماموریت‌های خود را به خوبی به انجام رساندند و از جمله با ایجاد قرارگاه راهبری مساجد در استان تهران بیش از 500 مسجد پرچمدار در شهر تهران و 500 مسجد پرچم‌دار در شهرستان‌های استان تهران با همکاری ائمه جماعات شناسایی شدند و دستورالعمل مرتبط با عملکرد در ایام جنگ و بحران برای آنها صادر شد.

وی تأکید کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که برای مساجد پرچم‌دار تعریف شد، موضوع جهاد تبیین، بصیرت‌افزایی، دشمن‌شناسی، حفاظت از محله و تأمین امنیت آن، امداد و کمک‌رسانی و معیشت و اشتغال با اولویت حل کردن مشکلات مردم در مساجد صورت پذیرفت که در این راستا مساجد پرچم‌دار، عملکرد درخشانی داشتند.

قوانین مسجدی با جدیت بیشتری تدوین و پیگیری شود

محمدابراهیم با اشاره به اهداف کلان بیست و یکمین همایش روز جهانی مسجد، خاطرنشان کرد: مساجد ما در این اجلاس بزرگ با یکدیگر هم‌عهد می‌شوند که تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار گیرند. در این مجال از ریاست مجلس شورای اسلامی دکتر قالیباف درخواست داریم که طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد را بیش از پیش مورد توجه قرار دهد تا ماموریت ذاتی مساجد به نحو مطلوب انجام شود.

رژیم صهیونیستی در پرتگاه سقوط قرار گرفته است

وی با بیان اینکه 56 سال قبل رژیم صهیونیستی با توطئه شیطانی و نقشه‌ای شوم، قبله‌گاه اول مسلمین را به آتش کشید، اظهار کرد: در طول این سال‌ها این باند جنایتکار با کشتار مردم فلسطین و به ویژه جنایات دو سال اخیر موجی از نفرت را در میان مردم جهان ایجاد کرده است. جنایت‌های بی‌حد و حصر رژیم صهیونیستی در انهدام زیرساخت‌ها، مدارس، مساجد و خانه‌های مردم و همچنین قتل عام بیش از 60 هزار نفر در طول دو سال گذشته نفرت عمومی را نسبت به این رژیم در سطح جهان افزایش داده است.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: امروز رژیم صهیونیستی در نظر مردم جهان در اوج نفرت قرار دارد و این اجلاس در حالی برگزارمی شود که این رژیم در بحران موجودیت بوده و در پله پرتگاه سقوط قرار گرفته است.

همایش روز جهانی مسجد با شعار «مسجد، محور وحدت، سنگر مقاومت» با حضور هزار نفر از ائمه جماعت مساجد استان تهران و سخنرانی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و قرارگاه ملی مسجد در حال برگزاری است.