مطالبه گری مردم در موضوع محیط زیست افزایش یافته است
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: مطالبه گری مردم هم در حفظ محیطزیست افزایش یافته است و این موضوع به ما در حفظ محیط زیست کمک میکند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: مطالبه گری مردم هم در حفظ محیطزیست افزایش یافته است و این موضوع به ما در حفظ محیط زیست کمک میکند.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان سازمان محیط زیست و اداره کل دامپزشکی و اداره کل منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری صبح امروز در مجتمع آفتاب تالاب چغاخور و در حاشیه تور رسانهای خبرنگاران محیط زیست سراسر کشور برگزار شد.
سعید یوسف پور مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری در این نشست با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری تنوع زیستی منحصر به فردی دارد، گفت: هشت منطقه تحت مدیریت داریم؛ که پنج منطقه حفاظت شده و سه منطقه شکار ممنوع از این جمله است.
وی با بیان اینکه مناطق حفاظت شده این استان حدود یازده درصد مناطق این استان را پوشش میدهد، گفت: تعارضات توسعهای، شکار غیر مجاز، دام بی رویه و تخریب جنگلها موجب شده است تا ما وظیفه خطیری در راستای حفظ محیط زیست استان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تفاهم نامههای امروز در راستای حفظ محیط زیست کشور ضروری است، افزود: پیش از این هم همکاریهای خوبی با اداره کل دامپزشکی در خصوص واکسیناسیون دامها داشته ایم. به روند توسعه همکاریها خوشبین هستیم. مطالبه گری مردم هم در حفظ محیطزیست افزایش یافته است و این موضوع به ما در حفظ محیط زیست کمک میکند.
اصغر احمدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری هم در این نشست با بیان اینکه لازم است همکاریها در حوزه محیط زیست با افق سی ساله ترسیم شود، گفت: رهبر انقلاب هرگاه در حوزه محیط زیست بیاناتی داشته اند، در سالهای بعد ضرورت آن سخنان مشخص شد. بحث آبخیزداری را ایشان چند سال قبل مطرح کردند و امروز ضرورت آن را درک میکنیم.
احمدی با بیان اینکه حفظ اکوسیستم جانوری نقش اساسی در توسعه و حفظ محیط زیست کشور دارد، گفت: اثر حفظ گونههای جانوری کمتر از اثر اقدامات ما در محیط زیست نیست.
وی با اشاره به پیمان کیوتو گفت: متحد شدن کشورهای جهان برای خنثی کردن گازهای مضر برای محیط زیست ضروری است و نقش غیرقابل انکاری در حفظ جان انسانها و تمامی جانداران کره زمین دارد.
محمد اسدی مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری هم در این مراسم با بیان اینکه بیماریهای دام ممکن است آسیبهای جبران ناپذیری برای محیط زیست دارد، گفت: علاوه بر خسارات اقتصادی، بیماری حیوانات حتی حیوانات وحشی، ممکن است به حیوانات اهلی و مردم منتقل شود.
اسدی با تاکید بر اینکه همکاریها میان نهادهای فعال در حوزه محیط زیست میتواند خسارات و تلفات را تا حد زیادی کاهش دهد، گفت: اگر همکاریها در سراسر کشور رخ داده بود؛ تلفاتی که در میانکاله داشتیم، کاهش مییافت.
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی، سازمان حفاظت از محیط زیست و سازمان منابع طبیعی سه ضلع حفاظت از محیط زیست کشور است، گفت: حیوانات وحشی در محیط زیست هستند و گشتهای مشترک میتواند در کنترل بیماریهای حیوانات اهلی و وحشی مؤثر باشد.
اسدی با بیان اینکه تعداد سگهای ولگرد همچنان در حال افزایش است، گفت: این موضوع تا زمانی که فکر حدی برای آن نکنیم حل نمیشود، بحث معدوم سازی سگها سالها قبل مطرح بود که انجمن مدافعان حیوانات مانع از آن شد، پس از آن بحث عقیم سازی سگهای ولگرد مطرح شد اما این طرحها نیازمند حمایت و بودجه است.