یک‌شنبه 18 آبان 1404

معاون استاندار اردبیل: با آمار نادرست در باره طلاق باعث ناامیدی در جامعه نشویم

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون استاندار اردبیل: با آمار نادرست در باره طلاق باعث ناامیدی در جامعه نشویم

اردبیل - ایرنا - معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: برخی دستگاه‌های اجرایی در ارایه آمارهای اشتباه در خصوص طلاق ناامیدی را در بین مردم ایجاد می‌کنند.

بهروز ندایی روز یکشنبه در جلسه شورای تسهیل ازدواج با بیان اینکه متولیان امر باید آمارهای صحیح در این خصوص ارایه دهند، ادامه داد: اینکه به ازای هر سه ازدواج یک طلاق به ثبت می‌رسد صحت ندارد چرا که متولیان امر ازدواج و طلاق ثبت احوال و ثبت اسناد میانگین ازدواج در استان اردبیل را بالاتر از میانگین کشوری اعلام کرده‌اند. وی افزود: 11هزار مورد ازدواج در استان ثبت شده و در مقابل آن، طلاق نیز به ثبت می‌رسد اما در حد و اندازه‌ای نیست که بتوان جامعه را نگران کرده و یا روی رفتار اجتماعی تاثیر منفی گذاشت.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: طلاق پدیده زننده و تقبیح شده در مکتب اسلام است و باید تلاش کنیم از وقوع آن در جامعه اسلامی جلوگیری کنیم.

ندایی با بیان اینکه هزینه طلاق از ازدواج بیشتر است و باید همه تلاش کنند تا ازدواج آسان و کم‌هزینه در جامعه رواج یابد افزود: چشم و هم چشمی برخی خانواده‌ها در برگزاری مراسم ازدواج خارج از عرف بوده و با یک فرهنگ‌سازی درست و سنجیده باید در امر ازدواج و سهولت و پایداری آن تلاش کنیم.

وی اصافه کرد: با جمع‌بندی نظرات دستگاه‌های مختلف باید برای رفع موانعی چون بیکاری، نبود مسکن، مشکلات پرداخت وام ازدواج و سایر گرفتاری‌های جوانان برنامه‌ریزی و تصمیم‌سازی درستی شده و به نوعی دغدغه‌ها رفع شود. در این جلسه هر یک از اعضای حاضر به بیان راهکارها و پیشنهادهای خود جهت رفع موانع و تسهیل ازدواج پرداختند.

*س_برچسب‌ها_س*