پنج‌شنبه 8 آذر 1403

معاون استاندار همدان: مشکلات 6 واحد تولیدی استان گره‌گشایی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون استاندار همدان: مشکلات 6 واحد تولیدی استان گره‌گشایی شد

همدان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از رفع موانع 6 واحد تولیدی و صنعتی استان خبر داد و گفت: این واحدها در مسیر فعالیت خود با موانعی مواجه بودند که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی و گره از مشکلاتشان باز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز سه‌شنبه در چهارمین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: مشکلات این طرح ها در زمینه مسائل بانکی و صدور مجوزها و استعلام از دستگاه های اجرایی بود که با مصوبات ستاد تسهیل و تصمیمات مقتضی برای رفع موانع و گره گشایی از مشکلات در راستای رونق فعالیت های تولیدی این واحدها اتخاذ و ابلاغ شد.

وی با اشاره به اینکه رشد 40 درصدی تولید در کشور بیانگر تسهیل روند تولید و صادرات است، به مدیران عامل بانک ها تاکید کرد که در راستای رسیدن به نرخ رشد 7.5 درصدی و فراهم کردن زمینه مناسب در اجرای تعهد ایجاد 23 هزار شغل در استان تا حد امکان تسهیلات بانکی ابلاغی را سریعتر در اختیار بخش های تولیدی قرار دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه کارشناسان دستگاه های اجرایی و مسئولان در اسرع وقت به مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی کنند، بر تقویت منابع بانکی و دستگاه هایی که در حوزه زیر ساخت های فعالیت دارند تاکید کرد.

پورمجاهد تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال برگزاری مستمر و منظم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با هدف بررسی و رفع مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی یکی از رویکردهای محوری مدیریت اجرایی استان است و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، مدیران و معاونان مشکلات واحدهای تولیدی استان را به آینده موکول نکنند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 70 واحد تولیدی راکد در سال 1400 با مصوبات ستاد تسهیل احیا شد خاطرنشان کرد: حمایت و پشتیبانی از صنایع موجود برای رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار، زمینه مناسب برای حضور فعال و موثر بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در عرصه اقتصادی و حوزه تولید استان را فراهم می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان اظهار داشت: تیم مدیریتی اقتصادی در استان همدان با محوریت استاندار به صورت جدی و عملی حامی تولیدکنندگان هستند که علاوه بر جلسات ستاد تسهیل در هیات خبرگان بانکی و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی نیز مسائل و مشکلات این قشر مطرح و به صورت دقیق بررسی می‌شود.

به گفته پورمجاهد واحدهای تولیدی در مرحله نخست باید در سامانه ستاد تسهیل به نشانی tashil.stsm.ir تقاضای خود را ثبت کنند و سپس درخواست آنها در اختیار دستگاه مربوطه قرار می‌گیرد تا در صورت رفع نشدن مشکل، موضوع در ستاد تسهیل استان مطرح و برای رفع آن تصمیم گیری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان افزود: علاوه بر این، مرکز شبانه روزی رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز از سال گذشته برای پاسخگویی به مسایل و مشکلات این حوزه، راه اندازی و فعال شده است.

به گزارش ایرنا، استان همدان دارای حدود 2 هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی فعال است.

برچسب‌ها