معاون شهردار: فرسودگی در تهران یک خطر است
به گزارش فارس، عباس شعبانی در دومین همایش ارزیابی شهرداران نواحی پایتخت در ایمن سازی شهر تهران در مورد موضوع ایمنی و HSE اظهار کرد: ایمنی باید جزو ذات فعالیت شهرداران نواحی باشد.
وی افزود: موضوع ایمنی و توجه به آن باید همه جانبه باشد. در پروژههای ما پیوست ایمنی HSE آورده شود. حدود 4000 اکیپ پیمانکاری اجرایی مشغول فعالیت هستند و میتوانند نقشه ایمنی داشته باشد.
شعبانی ادامه داد: فرسودگی شهر تهران یک خطر است و باید به این موضوع توجه کرد و با نوسازی شهر، میزان ایمنی افزایش پیدا خواهد کرد.
حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: شهرداران نواحی باید در موضوع ساخت و ساز غیر مجاز بیشتر دقت کنند، ما هم نظارت خود را سختگیرانه تر خواهیم کرد.
اختصاص چهار درصد بودجه شهرداری تهران به آتشنشانی اختصاص دارد
مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران هم در این جلسه گفت: یکی از حوادث تلخ سالهای گذشته حادثه پلاسکو بود.
وی با تأکید بر اینکه 127 ایستگاه آتشنشانی در شهر وجود دارد، افزود: در حال حاضر حدود 3 همت یعنی چهار درصد بودجه شهرداری تهران به سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اختصاص دارد. در تدوین برنامه چهار ساله چهارم هم کاهش حوادث و پیشگیری در اولویت است، لذا برنامه گذاشتیم تا پایان سال 1402 سعی شود، رشد حوادث به صفر برسد و از سال 1403 شاهد کاهش حوادث باشیم.
بابایی با اشاره به اینکه در مسیر کاهش حوادث، آتشنشانی تنها بوده است، ادامه داد: به همین دلیل لایحه بهبود و توسعه حوزه آتشنشانی به صحن شورا آمد و با اکثریت آراء تصویب شد که شهرداران نواحی هم مسئولیت دارند و باید به کمک سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران بیایند.
وی با اشاره به شناسایی 129 ساختمان پرخطر در شهر تهران گفت: سازمان آتشنشانی باهم افزایی با شهرداران مناطق و نواحی، توانستند که این آمار را کاهش دهند.
بابایی در خاتمه با بیان اینکه در فصل بودجه و متمم آن هستیم، گفت: دوستانی که موارد استثنایی دارند بیایند و اعلام کنند، شورای اسلامی شهر تهران در موضوعات ویژه کمک خواهد کرد. در سال 1402 هر ناحیه شهرداری تهران باید 9 ساختمان ناایمن را تعیین تکلیف کند.
پایان پیام /