معاون وزیر راه: ایمنی، بهسازی و توسعه راههای کشور ضروری است
اصفهان - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: بیش از 90 درصد حمل و نقل بار و مسافر از طریق راه و جاده های زمینی کشور جا به جا می شود که ایمنی، بهسازی و توسعه این راهها لازم است.
به گزارش ایرنا، عبدالهاشم حسن نیا روز شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی باند دوم محور تیران به سامان در استان اصفهان افزود: کیفیسازی جادههای کشور مورد توجه این وزارتخانه است و با اجرای پروژههای راهداری افزایش ایمنی و کاهش حوادث دنبال میشود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با اشاره به وضعیت راه های اصفهان اظهارداشت: این استان در مسیر تردد جادههای چند استان قرار دارد و حجم بالایی از ترافیک در این منطقه است.
استان اصفهان دارای 399 کیلومتر آزادراه، یکهزار و 659 کیلومتر بزرگراه، 2 هزار و 791 کیلومتر راه همسنگ است.
وی اجرای پروژه های راهداری، نگهداری، توسعه و احداث جاده های جدید را در راستای خدماترسانی در حوزه حمل و نقل بار و مسافر اعلام کرد و گفت: مسئولان استانی در اجرای این پروژهها نقش مهمی دارند.
دولت در هفت سال گذشته با جاده سازی در کشور معجزه کرد
فرماندار تیران و کرون گفت: دولت در هفت سال گذشته برغم کمبود اعتبار و وضعیت بد اقتصادی با انجام پروژه جادهسازی در کشور معجزه کرده است.
مجید حججی با اشاره به وضعیت جغرافیایی این شهرستان افزود: این شهرستان در مسیر بین استانی و بین شهرستانهای غرب و مرکز استان اصفهان قرار دارد و حجم بالایی از جابه جاییها در جادههای این منطقه انجام میشود.
وی افزود: برای کاهش تصادفات و بهبود وضعیت ترافیکی بین شهری در تیران و کرون، توسعه راهها، رفع نقاط پرحادثه و ایجاد زیرگذر لازم است که در مدت هفت سال گذشته اقدامات اساسی صورت گرفته است.
وی با اشاره به کم کاریهایی که در گذشته برای توسعه راه ها صورت گرفت، یادآور شد: احداث زیرگذر در جاده تیران به داران برای تسهیل تردد روستاییان یک ضرورت است که احداث 6 زیرگذر از قبل مصوب شد ولی اقدام موثری صورت نگرفت ولی اکنون احداث سه مورد از این زیرگذرها آغاز شده و به زودی به بهره برداری میرسد.
فرماندار تیران و کرون عرض کم جاده تیران به سامان را یکی از نقاط پرحادثه شهرستان برشمرد و گفت: این پروژه در حال اجراست و با تعریض جاده تصادفات کاهش و ترافیک در زمان های خاص سال روان خواهد شد.
وی اصلاح و بهبود وضعیت آسفالت جاده های اصلی و کمربندی شمال تیران را خواستار شد و گفت: با توجه به نابسامانی وضعیت آسفالت کمربندی شمال شهر تیران، رانندگان کامیون و تریلی از درون شهر عبور میکنند که این موضوع موجب خسارت به زیرساخت شهر میشود.
بهرهبرداری 77 سامانه حمل و نقل هوشمند و طرح راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان شامل 67 سامانه حمل و نقل هوشمند، 2 تقاطع غیر همسطح در مبارکه، پروژه ایمن سازی و روشنایی اتوبان ذوب آهن و باند دوم مبارکه - شهرضا، عملیات اجرایی باند دوم تیران - سامان، لکه گیری و روکش آسفالت محور شهرضا - مبارکه، تقاطع غیرهمسطح منظریه در شهرضا، عملیات اجرایی راهدارخانه مرکزی اصفهان، عملیات نصب باکسهای زیرگذر پایانه بار مبارکه و عملیات تقاطع غیر همسطح جرم افشار روز شنبه با حضور معاون وزیر معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور آغاز شد.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، تعداد پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
جاده تیران به سامان یکی از نقاط پرحادثه استان اصفهان است که تعریض این جاده مورد توجه قرار گرفت.
در زمان حاضر 17 هزار کیلومتر راه اصلی، بزرگراه و روستایی و بهسازی و روکش آسفالت در دست اجراست و به صورت معمول سالانه حدود 800 کیلومتر تا یک هزار کیلومتر اعم از راه اصلی و بزرگراه را زیر با ترافیک می رود.
*س_برچسبها_س*