مناطق برای پروژه هایی با عدم قطعیت اجرا بودجه پیش بینی نکنند / ضرورت استفاده بهینه از منابع غیر نقد در حوزه فرهنگی اجتماعی
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، شصت و نهمین جلسه رسمی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران به منظور بررسی عملکرد برنامه و بودجه ماموریت های فرهنگی اجتماعی مصوب سال 1401 مناطق یازده، سیزده و هفده شهرداری تهران برگزار شد.
در این جلسه نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: تمام تلاش کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بر این است تا اعتباراتی که به مناطق اختصاص می یابد به نحو مناسب و درست بهره برداری شود. این در حالی است که ادارات کل معاونت اجتماعی نیز درخصوص طرح های ابلاغی خود به مناطق، از محل اعتبار متمرکز خود به مناطق تخصیص دهند.
وی ادامه داد: در فصل بودجه ریزی یکی از نکات مهمی که می بایست از سوی مناطق مورد توجه قرار گیرد این است که اعتباری برای پروژه هایی که قطعیت اجرا ندارند پیش بینی نکنند تا مجبور به برگشت اعتبار یا جابجایی آنها نگردند و این موضوع حتی در طرح های توسعه محله ای نیز می بایست مد نظر قرار گیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم توجه به استفاده از منابع غیر نقد تخصیص یافته به مناطق تاکید کرد و گفت: این توقع از مناطق می رود که از اعتبارات غیرنقد تخصیص یافته در حوزه فرهنگی و اجتماعی به نحو احسنت استفاده کنند.
معدنی پور همچنین خواستار ثبت اطلاعات پیشرفت فیزیکی و پیشرفت ریالی پروژه های سرمایه ای فرهنگی و اجتماعی در سامانه های شهرداری تهران از سوی مناطق شد و گفت: ثبت اطلاعات در سامانه ها یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد مناطق به حساب می آید که در این زمینه مناطق می بایست به صورت جدی اقدام کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه بر ضرورت یکپارچه سازی مدیریت در حوزه یادمان های شهدا تاکید کرد و بیان داشت: باید جلساتی را در خصوص یادمان های شهدا با متولیان این بخش در شهرداری از جمله سازمان زیباسازی، سازمان بهشت زهرا و مناطق که درگیر این موضوع هستند برگزار کنیم تا به یک جمع بندی واحد در خصوص سیاست های کلان و یکپارچه سازی در فرایندها برسیم. همچنین در این حوزه نیاز است تا متولی امور در طراحی، احداث و نگه داشت یادمان های شهدا به صورت واحد مشخص شود.
وی در ادامه به پروژه ساخت پارک بانوان در مناطق اشاره کرد و اذعان داشت: داشتن حداقل مساحتی بالغ بر 18 هکتار، غیر قابل اشراف بودن و در دسترس بودن از جمله استانداردهای لازم برای احداث بوستان بانوان است. هم اکنون در پنج پهنه مرکزی، جنوب شرقی، جنوب غربی، شمال شرقی و شمال غربی بوستان بانوان با ویژگیهای مذکور وجود دارد که طبق برنامه اول و دوم شهرداری تهران احداث شده است. ضروری است مناطق با توجه به استانداردهای تعریف شده و در صورت داشتن این شرایط، پیشنهاد احداث بوستان بانوان را داشته باشند، در غیر اینصورت اعتباری پیش بینی نشود که امکان اجرای آن وجود نداشته باشد.
پایان پیام /