جمعه 29 خرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

بازار جهانی طلا پس از ماه‌ها نوسان در محدوده مقاومت تاریخی 3500 دلار، اکنون با ترکیبی از عوامل بنیادی قدرتمند و الگوهای تکنیکال صعودی، در آستانه یک جهش تازه یا اصلاح کوتاه‌مدت قرار دارد.

اخیراً یک نماینده مجلس گفته است که «شرکت کروز قطعه‌های سایپا را نداده است تا آمار تولید سایپا پایین بیاید» و اکنون شرکت کروز پاسخ این اتهام را داده است.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: واگذاری 800 بنگاه همچنان در دستورکار قرار دارد و در نیمه دوم سال1403 این سازمان تمامی تعهدات بودجه‌ای را به انجام رسانده و حتی 30 درصد بیش از آن را محقق کرده است.

مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تازه اعلام کرد بخش نفت و گاز طبیعی در تیرماه 1404 با رشد 2.9 درصدی همراه بوده و توانسته بخشی از افت سایر بخش‌ها را جبران کند.

یک نماینده مجلس با اشاره به افزایش نرخ دلار در بازار آزاد در روزهای اخیر گفت: بار روانی مکانیسم ماشه از چکاندن آن بیشتر است.

صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران با گذشت یک سال از فعالیت وزارت نفت دولت چهاردهم با وجود 14 بسته تحریمی جدید (465 تحریم) در برخی ماه‌ها به رکوردهای تاریخی دست یافت.

سازمان امور مالیاتی کشور درخصوص اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان از اول دی ماه 1404 اطلاعیه صادر کرد.

یک کارشناس اقتصادی گفت: افزایش اخیر نرخ دلار بیش از 100 هزار تومان، بیشتر نتیجه التهاب‌های سیاسی و فضاسازی سوداگران در شبکه‌های اجتماعی است.

سازمان هواشناسی از ادامه بارش‌های پراکنده و کاهش نسبی دما در برخی استان‌های نوار شمالی کشور و وزش باد و گردوخاک در شرق خبر داد.

صدور حکم تعزیرات حکومتی علیه ایران‌خودرو، نگرانی‌های قابل توجهی را در میان قطعه‌سازان کشور بوجود آورده است. این حکم می‌تواند عواقب جدی برای صنعت خودرو و جامعه به همراه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با غروب آفتاب، پنل‌های خورشیدی در حداقل کار خود قرار می‌گیرند و در ساعات ظهر بیشترین کارکرد را دارند.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی دولت و شخص رئیس‌جمهور، توزیع عادلانه‌تر منابع و تسهیلات بانکی در سراسر کشور است.

درآمد عملیاتی بانک صادرات ایران در 5 ماه نخست امسال با 61 درصد رشد نسبت به سال قبل به 601 هزار میلیارد ریال رسید؛ این جهش ناشی از بهبود پرتفوی و مدیریت منابع است.

اگرچه افزایش نرخ ارز در بازار آزاد تحت تأثیر اخبار مکانیسم ماشه و فضای روانی بوده است، اما معرفی تالار دوم ارزی و نرخ رسمی بالاتر، نوسانات را تشدید کرده است.

با نزدیک شدن به زمان انتشار آمار اشتغال در آمریکا که می تواند بر میزان کاهش نرخ بهره در این کشور تأثیرگذار باشد، ارزش دلار در معاملات امروز بازار جهانی کاهشی شد.

مسئول تحویل و تحول پالایشگاه سیزدهم پارس جنوبی اعلام کرد: واحدهای اصلی این پالایشگاه با ظرفیت 55 درصد وارد مدار تولید شده و تحویل کامل آن تا پیش از فصل سرد در دستورکار است.