پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

نشست 141 کمیسیون ایمنی راه‌ها به منظور بررسی وضعیت تصادفات و تلفات رانندگی و همچنین وضعیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافر برگزار شد.

حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در طول یک سال گذشته با هدف پیگیری مطالبات سهام‌داران و حل چالش‌های صنایع بورسی، با 5 وزیر مکاتبه کرده است.

نماینده پیشین مجلس، با تاکید بر نقش کلیدی وزارت اقتصاد در هدایت منابع بانکی و نقدینگی کشور به سمت تولید، گفت: اولویت سیاست‌های پولی و مالی باید تقویت صنایع و در خدمت رشد اقتصادی باشد.

ایران‌خودرو با اعزام ناوگان امدادی به مناطق مرزی، خدمات ویژه‌ای را به زائران اربعین حسینی ارائه می‌دهد. مراسم رژه ناوگان با حضور مدیران و کارشناسان برگزار شد.

به مناسبت شصت‌وسومین سالگرد تاسیس ایران‌خودرو، مسابقه عکاسی برای ثبت خاطرات نوستالژیک و پیوند نسل‌ها با خودروهای ایرانی در دو بخش اصلی برگزار می‌شود.

جلسه هم اندیشی رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل شبکه بانکی با رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزارشد.

نماینده مردم کلات و مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به افزایش منابع طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها در سال 1404، این طرح را عاملی مهم برای جلب اعتماد مردم دانست.

رئیس انجمن تامین کنندگان و واردکنندگان برنج گفت: آمار نادرست برداشت برنج در سال گذشته سبب شده تا امسال یک میلیون تن، کمبود برنج در بازار محسوس باشد.

رئیس اندیشکده حکمرانی هوشمند گفت: ایران می‌تواند با سرمایه‌گذاری درست بر روی میکرورآکتورهای هسته‌ای و نیروگاه‌های برق خورشیدی، در مسیر رفع ناترازی گام بردارد،

بانک صادرات ایران با بهبود خدمات و افزایش رضایت مشتریان، در 4 ماهه نخست امسال شاهد رشد 62 درصدی حاشیه سود عملیاتی نسبت به مدت مشابه پارسال بوده است.

یک نماینده مجلس گفت: همه وزارتخانه‌ها در جنگ 12 روزه وارد میدان شدند و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد نیز در زمینه تثبیت نرخ ارز و تأمین کالاهای اساسی نقش‌آفرینی مؤثری داشتند.

در معاملات ساعات گذشته بازار جهانی ارزهای دیجیتال، قیمت بیت کوین به کمی بالاتر از 114 هزار دلار رسید.

امروز چهارشنبه 15 مرداد 1404 قیمت روز دام نشان می‌دهد، هر کیلو گرم گوسفند میش 220 هزار تومان و گوسفند نر 290 هزار تومان در بازار دام سبک در حال معامله است.

سخنگوی صنعت آب گفت: زمانی که چاهی حفر می شود، چاه ها با یکدیگر در رقابت هستند چاه های شرب بخش کوچکی از چاه‌های تهران را تشکیل میدهد که ما ناگزیریم برای تامین آب شرب از آن استفاده کنیم.

پس از لغو محدودیت اعمال شده توسط سازمان هواپیمایی کشورمان در زمان جنگ با اسرائیل، شرکت ایرفلوت روسیه فروش بلیط برای پرواز مسکو به تهران را از سر گرفت.

موسسه مودیز اعلام کرد که سیاست های تعرفه ای و مهاجرتی رئیس جمهور آمریکا، این کشور را به سمت پرتگاه رکود اقتصادی سوق داده است.