سه‌شنبه 3 شهریور 1405

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

رصد بازار کالاهای اساسی حاکی از عرضه انواع مواد غذایی همچون گذشته بوده و بازار تأمین است.

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز در پی تجاوز رژیم اشغالگر قدس علیه ایران با ارسال پیامی به وزیر نفت، ضمن ابراز همبستگی با دولت و ملت ایران، مراتب تسلیت و همدردی خود را اعلام کرد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.28 درصد افزایش به 3441 دلار و 96 سنت رسید.

کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران در بیانیه شماره 2 بر پروتکل ویژه با عنوان «اقتدار کارگران ایران» جهت صیانت از نیروی انسانی و داوم بهره‌وری در شرایط بحرانی تاکید کرد.

عضو هیئت تثبیت قیمت‌ها در دوران جنگ تحمیلی گفت: می‌توان با کالابرگ الکترونیک، کالاهای اساسی را با قیمت تثبیت‌شده در بین تمام مردم توزیع کرد تا بازار سیاهی در کشور به وجود نیاید.

مدیر عامل برق منطقه‌ای تهران گفت: با احداث و راه‌اندازی پست 400 کیلوولت باغستان در شمال و توسعه پست کمال‌آباد در جنوب، حلقه 400 کیلوولت داخلی البرز تکمیل شد.

رئیس کانون‌عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران طی بیانیه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد اعتراض خود را نسبت به حوادث اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشور و جانباختن تعدادی از هموطنان اعلام کرد.

رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن گفت: پیش بینی شده تولید تخم مرغ خرداد ماه 110 هزار تن باشد و این عدد در تیر ماه به 112 هزار تن می‌رسد در حالی که نیاز بازار 95 هزار تن است.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق گفت: تداوم درگیری‌ها و بسته شدن تنگه هرمز می‌تواند قیمت نفت را به 300 دلار افزایش دهد و شوک اقتصادی سنگینی به جهان وارد کند.

وزیر پیشنهادی اقتصاد گفت: برنامه اصلی‌ام، کاهش ناترازی بانکی و تلاش برای کاهش ناترازی بودجه با هدف کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است.

در حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پالایشگاه بازان حیفا که 70 درصد سوخت رژیم صهیونیستی را تأمین می‌کند، به‌عنوان یکی از اهداف اصلی مورد هدف قرار گرفت.

در پی حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سرزمین‌های اشغالی، لوله اصلی انتقال آب در تل‌آویو دچار ترکیدگی و خسارت شد.

رسانه‌های اسرائیلی از قطع گسترده برق در مرکز این رژیم صهیونیستی پس از حمله موشکی ایران به حیفا خبر دادند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز در هشتمین موج حملات وعده صادق 3 به سرزمین‌های اشغالی، نیروگاه حیفا را مورد حمله موشکی قرار دادند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: تا روز چهارشنبه (28 خرداد) در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، در برخی ساعات بارندگی و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

قیمت نفت برنت امروز (یکشنبه، 26 خرداد) با رشد 3.26 درصدی به 76 دلار و 65 سنت در هر بشکه رسید.