فرهنگی خبرگزاری مهر
فرهنگی خبرگزاری مهر
مسابقه کتابخوانی «فروغ ولایت» براساس کتاب «آن است شیوه حکومت» همزمان با سالروز میلاد امام علی (ع) توسط فرهنگسرای اندیشه برگزار میشود.
اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با همکاری پژوهشگاه تخصصی شهید صدر، سلسله درس گفتارهای تفسیر موضوعی شهید صدر را برگزار میکند.
عبدالرضا مدرس زاده گفت: سهروردی در زمانهای که تب تند عربینویسی حاکم بود به پارسی نوشت و به همین دلیل شاید زیباییهای نثر فارسی او دیده نشد.
جلد اول کتاب «سرداران ایرانی؛ از کوروش تا سلیمانی»، نوشته محمدباقر رجبی دوانی توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل روانه بازار شد.
جمعی از شاعران در آستانه هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر فردا سهشنبه 4 دی تازهترین سرودههای خود را در محفل خرمآباد در لرستان میخوانند.
ابنتیمیه که میتوان آغازگر راه سلفیگریاش دانست در جایی از کتاب «الجواب الصحیح لمن بدل دین المسیح» اشاره به نام خلیج فارس میکند.
باید به رضا پهلوی گفت آیا پدر و پدربزرگتان برای خیانات و جنایاتی که به مردم ایران روا داشتند وکالت گرفتند که حالا شما برای مهم بودن در مجامع بین المللی دنبال وکالت هستید؟
کارگاه آموزشی «مهارت های ارتباط موثر بین زوجین» با هدف گسترش فرهنگ صبر توسط فرهنگسرای کار و تعاون برگزار میشود.
حمیدالله کامگار میگوید اگر شاعران افغانستانی و هراتی به جاهای تعیین کنندهای مثل جشنواره شعر فجر راه پیدا کنند قطعاً این فرصت تبدیل به گفتمان بزرگی خواهد شد.
صد و دهمین شماره ماهنامه «حلقهوصل»، با نگاهی به برخی مؤسسات و فعالیتهای مردمی در زمینه اقتصاد مقاومتی، آموزش اقتصادی و کارآفرینی منتشر شد.
سمیه جمالی در نشست نقد کتاب «سرزمین بی فصل» گفت: در کار فرهنگی گرفتن پول حرام نیست بلکه واجب است. تعهد و تخصص به ویژه در کارهای فرهنگی باید در کنار هم قرار بگیرند.
وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان طی بخشنامهای دستور داد شاعران از سرودن شعرهایی که «شبیه ساز و سرود» خوانده میشود، خودداری کنند.
هفتمین مسابقه کتابخوانی هشت بهشت با محوریت کتاب «خاطرات احمد احمد» برگزار میشود.
سیدمحمدکاظم سجادپور در جلسه نقد و بررسی کتاب «از اداره هفتم تا سفارت» گفت: عرصه وزارت خارجه عرصه منفعت محور است، منفعتی که به تمامیت ارضی و ماندگاری ایران وابسته است.
پانزدهمین شماره مجله «خردورزی» شامل پرونده با عناوین جهان علم، شناخت علم و آیین علم منتشر شد و روی پیشخان آمد.
گلستان جعفریان گفت: نویسنده هر حوزهای که مشغول به قلمفرسایی است، باید حداقل پنجاه کتاب بهروز و بسیاری از کتب قدیمی را در حوزه فعالیتش خوانده باشد.