چهارشنبه 1 مرداد 1404

مهلت ارسال وسایل موکب‌ها از مرزهای چهارگانه تا 16 شهریور تمدید شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مهلت ارسال وسایل موکب‌ها از مرزهای چهارگانه تا 16 شهریور تمدید شد

یوسف افضلی، دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به روند ارسال تجهیزات موکب‌ها به عراق، اظهار داشت: با بسته شدن مرز در روزهای گذشته، وسایل و تجهیزات موکب‌ها هم امکان ورود به عراق نداشتند و حدود یک روز هیچ کامیون و ماشینی که وسایل موکب‌ها را حمل می‌کرد، نتوانست از کشور خارج شود.

وی با بیان اینکه بیش از 6 هزار ماشین حامل وسایل و تجهیزات موکب‌ها پیش‌بینی شده است تا وارد خاک عراق شود، افزود: تاکنون بیش از 400 دستگاه ماشین حامل تجهیزات موکب‌ها از مرزها خارج شدند و برخی دیگر هم در حال ثبت بار یا انجام تشریفات گمرکی و تأیید معاونت پشتیبانی هستند.

افضلی درباره مرزهایی که وسایل موکب‌ها از آنجا ارسال می‌شود، خاطر نشان کرد: ماشین‌های حامل وسایل موکب‌ها از مرزهای مهران، شلمچه، خسروی و چذابه به عراق ارسال می‌شود و قرار بود تا همه موکب‌داران تا امروز پنجم صفر هم‌زمان با 11 شهریورماه از این مرزها عبور کنند و پس از آن وسایل موکب‌ها از مرز سومار ارسال شود که به دلیل توقف یک روزه در ارسال وسایل موکب‌ها و تردد روان در مرزهای چهارگانه، این مهلت تا 10 صفر هم‌زمان با 16 شهریور تمدید شد.

دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین با اشاره به اینکه وسایل موکب‌ها از 17 شهریورماه باید فقط از مرز سومار ارسال شود، گفت: در حال حاضر با توجه به تراکم جمعیت و ماشین‌های حامل وسایل موکب‌ها در مرز مهران، از موکب‌داران می‌خواهیم تا حد امکان از سایر مرزها وسایل را ارسال کنند تا کم‌تر در مرز معطل شوند و بتوانند زودتر در عراق مستقر شده و به زوار خدمت کنند.

به گزارش فارس، موکب‌های اربعینی از 16 تا 29 شهریورماه فعالیت دارند. البته مسؤولان همواره از زائران می‌خواهند سفر اربعین خود را مدیریت و‌کوتاه کنند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اربعین

موکب اربعین مرز مهران سومار وسایل موکب ها یوسف افضلی دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
مهلت ارسال وسایل موکب‌ها از مرزهای چهارگانه تا 16 شهریور تمدید شد 2