دوشنبه 15 بهمن 1403

موافقت وزیر فرهنگ با اختصاص 10 میلیارد تومان به طرح موزه هنرهای همدان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
موافقت وزیر فرهنگ با اختصاص 10 میلیارد تومان به طرح موزه هنرهای همدان

همدان - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح جمعه در جریان سفر به همدان از روند اجرا و پیشرفت فیزیکی پروژه های «موزه هنرهای معاصر» استان بازدید و از اختصاص 10 میلیارد تومان اعتبار برای تسریع و تکمیل این پروژه خبر داد.

به گزارش ایرنا، «محمدمهدی اسماعیلی» به همراه "علیرضا قاسمی فرزاد" استاندار و "حمیدرضا حاجی بابایی" نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال احداث موزه هنرهای معاصر و تالار بزرگ شهر همدان (مرکز همایشها) بازدید و برای تسریع در اجرای عملیات عمرانی این دو طرح اثرگذار فرهنگی دستوراتی صادر کرد.

موزه هنرهای معاصر همدان سال 98 و با پیگیری جدی مسئولان بعد از 6 سال وقفه، سال گذشته دوباره شروع به کار کرد و با 50 درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.

این پروژه در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع آغاز شد و شامل بخش های مختلفی از جمله امور هنری، واحد اداری، کتابخانه، واحد سمعی و بصری، خدمات نمایشگاهی، گنجینه و آرشیو آثار هنری، دبیرخانه دایمی نمایشگاه و فروشگاه کتاب است.

موزه هنرهای معاصر بعد از تکمیل و تجهیز به یکی از زیباترین و مجهزترین موزه های کشور تبدیل می شود به نحوی که شایسته مردم فرهنگی و هنردوست استان همدان باشد.

ساخت موزه هنرهای معاصر همدان از 12 سال پیش و در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع و زیربنای 6 هزار مترمربع آغاز شد.

تالار بزرگ شهر همدان نیز هفت سال در مرحله خاکبرداری متوقف شده بود که امسال با تغییر نقشه و پلان به مرکز همایش های هنری با ظرفیت یک هزار و 200 نفر تبدیل شده است.

این پروژه به صورت چند منظوره طراحی شده و پاسخگوی بسیاری از نیازهای جامعه هنری و فرهنگی استان همدان خواهد بود.

در این بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر تکمیل و راه اندازی این طرحها تاکید کرد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبارات مورد نیاز این طرحها خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، حضور در جمع مدیران خبرگزاریها و مطبوعات استان و پاسخگویی به سوالات خبرنگاران بخش دوم سفر یک روزه وزیر فرهنگ و ارشاد است و پس از نشست با اهالی رسانه، وزیر ارشاد در جشنواره صنعت چاپ حضور می یابد و فعالان این صنعت از بیانات وی بهره مند می‌شوند.

در نهایت، سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با افتتاح موزه چاپ که مجموعه ای غنی و ارزشمند از قدمت چاپ و نشر در کهن دیار الوند است به پایان می‌رسد.

*س_برچسب‌ها_س*