میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
مراسم وداع و تشییع پیکر مرحوم حسن غفوریفرد با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در حسینیه جماران برگزار شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی بر پیکر مرحوم حسن غفوریفرد اقامه نماز کردند.
با ادامه ماجرای مسمومیتها از یک سو، فرضیات مطرح شده پیرامون چرایی آنها و از سوی دیگر، ورود مسئولان به ماجرا، ابعاد جدیتری به خود گرفت. در مهمترین سطح این سخنرانی رهبر انقلاب و موضعگیری شفاف ایشان پیرامون ماجرای مسمومیتها بود که در محافل رسانهای و در سطوح ارشد تصمیمگیری اثرگذار بود
مواضع بدون روتوش و مشی میانه روی بود که روزگارِسیاسی را برای غفوری فرد در سال های پایانی عمرش برگرداند و او نیز کم کم در لیست السابقونی قرار گرفت که از سوی تندروها و مدعیان انقلابی تر بودن به حاشیه رانده شد آنچنان که طی سال های اخیر به جز معدود اظهارنظرها، کنش سیاسی خاصی از او به چشم نخورد.
اقتصاد آنلاین نوشت: علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: هژمونی اندیشه آقای مصباح بر هژمونی اندیشه آقای مطهری در موضوع حکمرانی غلبه کرده است.
کسانی که منتظر سقوط نظام هستند، تحلیلشان غلط است.
عصر ایران نوشت: غفوریفرد درباره انتخابات 88گفت: "رسما اعلام کردم به آقای مهندس میرحسین موسوی رأی دادم... آقای احمدینژاد برنده شده و این را هم میدانستم که این حرف برای من هزینه سیاسی دارد".
صویری از حسن غفوری فرد در کنار سید محمد خاتمی مشاهده می کنید.
رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی، درگذشت حسن غفوری فرد را تسلیت گفت.
نویسنده در یادداشت حاضر مرحوم غفوری فرد را به عنوان یک میانه رو فعال در جناح اصولگرا معرفی میکند و معتقد است اصولگرایان میانه رو باید ابتکار به خرج داده خلاء چنین نیروهایی را پر کنند.
«امتداد» از بازگردانده شدن میرحسین موسوی به مکان حصرش در کوچه «اختر»، خبر داد.
«امتداد» از بازگردانده شدن میرحسین موسوس به مکان حصرش در کوچه «اختر»، خبر داد.
عصر ایران نوشت: غفوریفرد بعد از پیروزی انقلاب دو بار و با فاصله 20 سال در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شد منتها با دو هدف متفاوت. نوبت اول در مهر 1360 و در حالی که امام خمینی منع کاندیداتوری روحانیون برای ریاست جمهوری را برداشت و حزب جمهوری اسلامی هم دبیر کل جدید خود (در پی شهادت دو دبیر کل طی دو ماه در تابستان 1360) را به عنوان نامزد معرفی کرد.
مرحوم حسن غفوریفرد متولد سال 1322 در تهران است که صبح امروز بعد از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
در سال 88 بی آنکه از موتلفه جدا شود و در عین اصولگرایی به میرحسین موسوی رای داد و در یک برنامه تلویزیونی در گرماگرم حوادث 88 هم مواضعی گرفت که شباهتی به ادبیات امثال اسدالله بادامچیان نداشت
با پیگیری کادر درمان بیمارستان، هماکنون حال میرحسین موسوی بهتر شده و در کل، روند بهبودی مورد رضایت میباشد.