میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
در واقع این جمله منتسب به دادستان کل وقت است که نام خانوادگی دادستان آن زمان، موسوی تبریزی است.
ایسنا نوشت: روزی سودای ریاست جمهوری در سر داشت به دنبال آن بود که ردای نظامی را با لباسی منقش به نشان دریابانی کنار بگذارد اما نتوانست با این حال این روزها کت و شلوار بر تن کرده و در قامت یک دیپلمات به دنبال برقراری آرامش در منطقه غرب آسیا و روابط با همسایگان جنوبی ایران است.
کشور با ناکارآمدی در حوزه روابط بین الملل، در بخش داخلی و نهایتا بحرانی ویژه در بخش اقتصاد مواجه است.
سالنامه روزنامه اعتماد نوشت: مدیر مسئول روزنامه اعتماد: گفت: ابداع نظارت استصوابی توسط شورای نگهبان باعث کمرنگ شدن نقش مردم شده است. اوج این رویکرد ضد مشارکتی شورای نگهبان در دو انتخابات اخیر یعنی مجلس یازدهم در سال 98 و ریاست جمهوری در سال 1400 نمایان شد.
تسنیم نوشت: سردار سرلشکر پاسدار باقری بیان اینکه «توطئهها» را در نطفه خفه میکنیم، گفت: نیروهای این ستاد آمادهتر از هر زمان برای صیانت از کیان ایران اسلامی از مجاهدت و بذل جان دریغ نخواهند کرد.
دبیر کل حزب کارگزاران گفت: بیش از 75 درصد مردم ایران ناراضی هستند، اگر ناراضیان در خیابان بریزند هیچ کس حریف آنها نخواهد شد.
رسانه اصلاح طلب نوشت: با یکدستسازی خسارتبار دستگاههای حاکمیتی که با بیاعتبار ساختن اساسیترین حقوق مردم، یعنی انتخابات رقم خورد و با وعدههای عجیب و غریبی که به مردم داده شد، نه تنها بهبودی در اوضاع کشور به ویژه اوضاع اقتصادی حاصل نشد بلکه روز به روز بر وخامت اوضاع افزوده گشت.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: خواهران و دختران ما هم زیست عفیفانه را در خیابانهای شهر امام رضا (ع) رعایت کنند. باید شرایطی باشد که کشف حجاب و بیحجابی در اقلیتی قرار بگیرد که نتوان آن را به این جامعه منتسب کرد.
اقتصادنیوز: جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سپاه خادم مردم ایران است، گفت: خادم در هر جایی که نیاز باشد حضور پیدا میکند و از ارائه خدمت به هیچ قشری دریغ نمیکند.
برخی چهرههای سیاسی باسابقه در سال 1401 درگذشتند.
بادامچیان گفت: افرادی که خیال میکنند شورای نگهبان میآید انتخابات را مهندسی میکند. این کار را نمیکند. شورای نگهبان وظیفهاش یک چیز است؛ آیا شورای نگهبان باید کوتاه بیاید تا مشارکت مردم زیاد شود؟ میگویم وظیفه شورای نگهبان احراز صلاحیت است. اینکه در انتخابات مشارکت پیدا میکند و نمیکند به شورای نگهبان ربطی ندارد.
ایلنا نوشت: دبیرکل حزب موتلفه گفت: این احمقهایی که عقلشان نمیرسد که میروند آن بالا و میگویند مرگ بر دیکتاتور نمیفهمند، اولا دیکتاتوری نیست. تو در نهایت آزادی داری میگویی مرگ بر دیکتاتور و خانهات مشخص است. صبح هم میخواهی بروی میتوانند تو را بگیرند، ببرند. در نهایت آزادی شعار میدهی، بعد میخوابی و صبح هم میروی سرکارت. پس آیا اینکه آدم با آزادی بگوید مرگ بر دیکتاتور مسخره نیست؟
طرف در داخل منزل خودش نشسته، آب، برق و گاز برقرار است. امنیت هم توسط نیروی انتظامی که به او حمله میکند، برقرار است، امنیت کامل توسط سپاه، بسیج و ارتشی که هر روز جلوی داعش را میگیرد برقرار است، بعد در نهایت آزادی میگوید مرگ بر دیکتاتور. اما بعد هم معلوم میشود چند نفر بیشتر نیستند.
این موریانههایی که از درون کشور را تجزیه میکنند، زمینهساز آن جریان ضدانقلاب خارج از کشور هستند؛ جریانی که بهترین تعبیر برای آن «دشمنان ملت» است.
اپوزیسیون و جریان ضد انقلاب بعد از شکست در مرحله آشوب خیابانی با روشهای مختلفی تلاش دارد خود را احیا کند و معرفی خود به عنوان یک آلترناتیو و اتحاد اضداد از جمله تاکتیکهایی است که اخیرا اتخاذ کرده است.
گروهک منافقین برای جا نماندن از رقابت منشوری با دیگر گروهکهای ضدانقلاب در خارج از کشور، در حال تهیه یک منشور با واسطه گری اردشیر امیرارجمند است تا این منشور به نام میرحسین موسوی اعلام شود.