میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
اقتصادنیوز: سردار محمد هاشمی پور، فرمانده لشکر 14 امام حسین (ع) گفت: دشمن قصد دارد با نفوذ در جامعه ذائقه ها را تغییر و بین مردم و باورهای اعتقادیشان اختلاف ایجاد کند.
کمالی با بیان اینکه در خاموش کردن فتنه 88 چند عنصر نقش چشمگیر داشتند، گفت: یکی از این عناصر؛ نقش رهبری است که با درایت و توانمندی، کید دشمن را نقش برآب نمودند و چهره فتنه گران برای مردم نمایان کردند.
دشمن در فتنه88 محکوم بر اشتباهات محاسباتی خود شد و نقشههایی که برای براندازی نظام چیده بود را نقش بر آب دید و مردم در حماسه 9دی پای نظام و انقلاب مهر حاضری زدند.
از دیروز تا امروز 9 دی ماه 1401 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 60 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی و 31 نفر از آنها بستری شدند.
بیژنی گفت: دست یاری حسین بن علی علیه السلام بود که به یاری ملت ایران آمد و ریشه فتنه 88 را خشکاند.
همزمان با فروکشیدن شعلههای اغتشاشات جنسی در چند محله، برای زنده نگهداشتن جریان آشوب و افزایش عمق و همافزایی اجتماعی آن بازهم بحث دروغین تجاوز در زندان با هدایت از داخل موردتوجه قرارگرفته است.
عماد افروغ می گوید: در سال98 از مردم پرسیدند که چنددرصد به اصلاحطلبی و اصولگرایی گرایش دارید، که 74درصد گفتند به اینها تمایل و گرایشی نداریم و شاهد بودیم در همان سال هم شعار «اصلاحطلب، اصولگرا دیگه تموم ماجرا» سر داده شد.
خبرآنلاین در گفتگو با عماد افروغ که به تازگی بیماری سرطان را پشت سر گذاشته، به آینده جریان های سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا پرداخته است. عماد افروغ به جریان اصولگرای اصلاح طلب در ساحت معنایی و نه سیاسی آن است.
کریمی اول گفت: یکی از تکنیکهای مهم دشمن در برابر انقلاب اسلامی ایجاد فتنه و شائبه است و دشمن به دنبال فریب ملت ایران است تا بتواند مردم و آحاد جامعه را در برابر انقلاب قرار دهد.
مرور رسانههای حامی دولت نشان میدهد هر زمان که دستاوردهای دولت اعلام میشود، آمارهای هیجانانگیز از فروش نفت میشنویم و هر زمان که دولت باید پاسخگو باشد، معلوم میشود در جنگ اقتصادی هستیم.
اقتصادنیوز: روزنامه ابتکار نوشت: متاسفانه به نطقهای نزدیک شدهایم که ممکن است بخشی از کسبوکارها توانمندی ادامه حرکت را نداشته باشند. در صورت وقوع این رویداد احتمالی و رسیدن به نقطه مذکور (فروپاشی اقتصادی) برای نخستینبار این اتفاق رخ خواهد داد.
حدود 170 سال پیش، زمان محمد شاه قاجار یک تومان برابر با 2 دلار و 50 سنت بود. (سفرنامه جاستین پرکینز آمریکایی، چاپ 1843)
عصر تاریخ نوشت: در نیمه اول سده نوزدهم میلادی، یعنی در دوران سلطنت فتحعلیشاه و محمدشاه قاجار، دو پوند استرلینگ برابر با یک تومان ایران شد. در این زمان یک پوند برابر بود با 25 فرانک فرانسه و 10 روپیه هند، یعنی، یک تومان ایران برابر بود با 5/ 12 فرانک فرانسه. در همین زمان، یک تومان ایران با دو دلار و پنجاه سنت آمریکا برابر بود. در اواخر سده نوزدهم و اوایل سده بیستم میلادی، تا جنگ اول...
وقتی از نهم دی ماه سخن به میان میآید مقصود یک روز نیست بلکه راهبردی است که در قالب «حماسهای تکرارشدنی بر مبنای بصیرت دینی و عشق ملی» صورت گرفته و دارای کارکردهایی مختلفی است.
روزنامه ایران به خبر سایت رادیوفردا درباره توزیع آش نذری در کرمانشاه برای سقوط جمهوری اسلامی واکنش نشان داد.